Iubita prinţului Harry, atacată de toată lumea: ameninţată cu moartea pentru rolul din „Suits“, actriţa face dezvăluiri din viaţa personală şi profesională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa americană Meghan Markle (35 de ani), noua iubită a prinţului Harry, a vorbit în timpul unui interviu cu jurnalistul Piers Morgan despre atitudinea ei faţă de relaţii, ameninţările cu moartea pe care le-a primit din cauza rolului din serialul „Suits“ şi despre lucrurile din trecut cu care nu se mândreşte.

În timpul unei conversaţii avute într-un bar din Londra, în iunie, cu doar câteva luni înainte să se afle de relaţia pe care o are cu Prinţul Harry, Piers Morgan a aflat mai multe lucruri despre actriţa americană, arată Daily Mail.

La acea vreme, Meghan a dat de înţeles că nu se mai gândeşte să aibă o relaţie, dar a oferit un indiciu despre un bărbat „insistent“ din viaţa ei. Comentariul a fost făcut când Meghan se pregătea să părăsească pub-ul din Kensington, unde a petrecut 90 de minute vorbind cu Morgan, moment în care a citit un mesaj pe telefon, a zâmbit şi a spus: „Sunt singură din nou de puţin timp, aşa că nişte tipi sunt puţin cam... insistenţi. Doar că eu am terminat-o cu întâlnirile.

Actriţa a mai dat de înţeles că a ştiut mereu ce vrea pe plan amoros şi spune că motto-ul după care se ghidează în viaţa personală este: „Nu-i acorda nici cinci minute dacă nu ai de gând să acorzi cinci ani.

FOTO „Daily Mail“ 

image

„Oamenii voiau să mă omoare“

Săptămâna trecută, Prinţul Harry a confirmat relaţia cu actriţa americană Meghan Markle (35 de ani), condamnând în mod public mass-media pentru „valul de abuzuri şi hărţuiri“ la care a fost supusă partenera sa. Însă acesta nu este un teritoriu nou pentru Meghan, acesta mărturisindu-i lui Piers Morgan că a fost bombardată cu mesaje ostile şi în trecut. Actriţa a dezvăluit că atunci când personajul ei din „Suits“, Rachel Zane, şi-a înşelat iubitul, fanii serialului au reacţionat neaşteptat de violent, îndreptându-şi ura asupra ei.

„Oamenii voiau să mă omoare. Nu pe Rachel, pe mine. N-am ştiut niciodată că există atâtea emoji cu pistoale şi cuţite. A fost foarte neplăcut. Din fericire, Rachel s-a întors pe piedestal şi toată nebunia a luat sfârşit.“

A fost model la jocuri de bingo: „Aşa îmi plăteam chiria“

Meghan a dezvăluit şi câteva secrete obscure despre trecutul ei, cum ar fi că s-a specializat în caligrafie şi a scris în 2005 invitaţiile de nuntă ale cântăreţului Robin Thicke, dar şi că pentru un timp a fost „fata cu servieta“ într-un show de televiziune de tipul bingo.

Maghan, pe când era „fata cu servieta“ în versiunea americană a show-ului bingo „Deal Or No Deal“ FOTO Daily Mail.

image

„Mă ruşinez când mă gândesc la asta. Dar din asta îmi plăteam chiria. Stăteam ore întregi pe nişte tocuri foarte înalte şi ieftine, aşteptând ca cineva să mă aleagă“.

Piers Morgan a spus despre noua cucerire a prinţului că: „Este înzestrată cu frumuseţe, inteligenţă, şarm şi un deosebit simţ al umorului. Meghan Markle este material perfect de prinţesă. Nu sunt surprins că Prinţul Harry este îndrăgostit de ea sau că protejează relaţia lor cu atâta înverşunare.“

În copilărie, a schimbat o reclamă sexistă la detergentul de vase

Meghan Markle este o susţinătoare înfocată a drepturilor femeilor, iar o povestioară pe care i-a spus-o lui Pierce Morgan spune multe despre caracterul ei.

„Când aveam 11 ani, am văzut o reclamă la detergent de vase care spunea: «Toate femeile din America au de-a face cu oale şi tigăi murdare». Am fost atât de furioasă! Nu puteam să înţeleg de ce nu a spus şi bărbaţii. Părinţii mei mereu mi-au spus că dacă eu consider că ceva este greşit, trebuie să încerc să-l repar. Aşa că le-am scris mai multor oameni, printre care Hillary Clinton şi producătorilor de detergent de la Procter & Gamble, cerându-le să schimbe acest lucru. A mers. Au schimbat cuvântul «femei» în «oameni»“, a povestit Meghan.

Cum s-au cunoscut Prinţul Harry şi Meghan Markle

Prinţul Harry s-ar fi cunoscut cu Meghan în luna mai a acestui an, în Toronto, atunci când prinţul a vizitat platourile unde este filmat serialul  „Suits“, cu scopul de a promova ediţia din 2017 a evenimentului Invictus Games. Presa tabloidă britanică speculează că cei doi se întâlnesc de mai bine de şase luni, iar fanii au intrat la bănuieli după ce actriţa americană a început să poarte o brăţară din mărgele similară aceleia pe care prinţul Harry a purtat-o în mod constant în ultimele luni. Fanii au sugerat că brăţara actriţei ar fi de fapt un cadou primit de la prinţul britanic.

Potrivit tabloidului britanic „The Sunday Express“, prinţul Harry şi noua lui iubită au decis „să ia lucrurile pas cu pas“, însă, chiar şi aşa, prinţul britanic ar fi „îndrăgostit nebuneşte“ de Meghan Markle. „E mai fericit decât a fost vreodată în ultimii mulţi ani“. „Iau lucrurile pas cu pas, săptămână după săptămână şi se bucură de compania celuilalt. Se poate spune că le place să fie împreună şi că există în mod cert o anumită chimie între ei“, a spus o sursă.

„Harry a încercat cu disperare să păstreze secretul asupra acestei relaţii, deoarece nu vrea să o sperie pe Meghan. Ştie că lucrurile se vor schimba atunci când relaţia va fi făcută publică, dar ştie, de asemenea, că nu poate ţine secretul prea mult timp“, a adăugat aceeaşi sursă. „E prea devreme de spus dacă relaţia de acum va duce la o relaţie îndelungată, dar cine ştie? Pentru moment, ei iau lucrurile pas cu pas şi aşteaptă să vadă în ce direcţie se vor îndrepta lucrurile“, a mai spus sursa înainte ca Harry să confirme relaţia.

image

Harry i-a luat apărarea iubitei sale în mod public

Într-o declaraţie fără precedent dată publicităţii de reprezentanţii Palatului Kensington, Prinţul Harry a confirmat zvonurile privind relaţia cu actriţa, însă a dezvăluit că este dezamăgit de reacţia pe care a avut-o presa. Acesta a mărturisit că deşi este conştient de interesul sporit al publicului cu privire la viaţa personală, iubita sa, prietenii şi familia acesteia au fost hărţuiţi.

În textul publicat pe royal.uk se precizează că Prinţul îşi face griji pentru siguranţa partenerei sale şi speră că această reacţie îi va face pe jurnalişti să înţeleagă daunele pe care le provoacă prin măsurile extreme la care apelează să afle detalii intime.

Cine este Meghan Markle

Meghan Markle s-a născut în Los Angeles şi este un militant pentru egalităţile de gen şi rasă, aceasta confruntându-se cu situaţii discriminatorii încă de mică. Actriţa a fost blamată că are un tată caucazian şi o mamă africană. Când era mică, oamenii credeau că mama ei îi este bonă, iar tatăl i-a confecţionat păpuşi albe şi negre pentru a nu se simţi discriminată. 

Dar, valul de critici a urmărit-o chiar şi în carieră. „Nu eram suficient de neagră pentru roluri ale personajelor de culoare şi nu eram suficient de albă pentru roluri de oameni albi“, a mărturisit chiar ea. 

S-a îndrăgostit de actorie după ce a petrecut mult timp pe platourile de filmare ale serialului „Married With Children“, unde tatăl ei era director de imagine. S-a remarcat cu rolurile din serialele „Suits“ şi „Fringe“. În afară de actorie, Meghan Markle, care are şi un blog de lifestyle, este cunoscută şi pentru munca ei filantropică, fiind implicată alături de Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) în promovarea drepturilor femeilor, alături de Emma Watson şi Angelina Jolie. 

Meghan Markle s-a căsătorit cu managerul Trevor Engelson în 2011, însă cei doi s-au despărţit în mai 2013 şi au divorţat în august 2013.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite