Iubita lui Michael Jackson din videoclipul „Thriller“ este de nerecunoscut. Cum arată în prezent actriţa Ola Ray

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Jackson şi Ola Ray, în videoclipul „Thriller“
Michael Jackson şi Ola Ray, în videoclipul „Thriller“

După peste 30 de ani de când a fost lansat cel mai tare videoclip din istoria muzicală, cea care a jucat rolul de iubită a lui Michael Jackson în „Thriller“ arată acum complet diferit faţă de tipa sexy care dansa alături de Regele Pop!

„Thriller“ e probabil cel mai cunoscut videoclip din toate timpurile. Când s-a lansat, în 1983, filmuleţul de 14 minute a schimbat percepţia tuturor despre cum ar trebui să arate un videoclip muzical. Este mai cinematografic decât am fi crezut vreodată că trebuie să fie un clip muzical şi îl reprezintă pe Regele Pop 100%. A fost cel mai scump videoclip muzical al vremii şi, fără doar şi poate, a revoluţionat industria din temelii. 

Este evident că Michael Jackson a fost cel care ne-a captat atenţia în videoclip, însă, chiar şi după 36 de ani de când a fost lansat, ne-o amintim şi pe iubita lui din clip. Se pare că actriţa Ola Ray – căci despre ea este vorba – a primit rolul după ce starul din „Flashdance“, Jennifer Beals, l-a refuzat. Dar n-a fost simplu deloc, pentru că era aproape să nu-l primească.

Iată cum arată în prezent actriţa Ola Ray, iubita lui Michael Jackson din videoclipul „Thriller“

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite