„Îşi dorea să devină medic vedetă“: cine este artista pe care medicul impostor a convins-o să-l promoveze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
matteo politi foto arhiva personala

Italianul cu opt clase care s-a dat medic estetician şi a profesat timp de un an în România îşi dorea să devină o celebritate şi să-şi atragă clientela de top, motiv pentru care i-a propus unei artiste cu notorietate să îl ajute cu promovarea.

Imediat ce impostorul italian Matteo Politi a fost demascat, au apărut numeroase speculaţii privind legătură dintre el şi cântăreaţa Claudia Pavel (Cream). Cei doi au apărut în mai multe imagini împreună, iar cântăreaţa l-a lăudat şi l-a recomandat cu mai multe ocazii pe reţelele sociale. 

Pentru ca artista este concurentă în show-ul „Ferma“, care se filmează în prezent într-o zonă izolată din România, sora ei a explicat situaţia, dezvăluind în ce context s-au cunoscut cu medicul impostor. Paula Pavel a precizat că într-adevăr, bărbatul îi propusese surorii sale să-l ajute cu promovarea pentru a câştigă notorietate şi pentru a le convinge pe vedetele din România să apeleze la serviciile lui. 

„Da, e adevărat că ne-am cunoscut cu italianul Matteo Politi la o clinica privată, acolo unde noi mergem să ne facem albire de dinţi. El lucra acolo şi ne-am întâlnit o dată, iar apoi ne-am mai văzut încă o dată în oraş. El a făcut multe poze, iar pe unele le-a publicat pe reţelele sociale. Şi-ar fi dorit o colaborare cu sora mea, îşi dorea să devină medic vedetă şi să colaboreze cu personalităţi publice, aşa cum se mai practică la noi. Claudia nu a bătut palma cu el pentru că a apărut proiectul Ferma şi s-a concentrat pe acesta. Urma să mai discute când se va întoarce din reality-showul de la Pro TV. Am rămas doar cunoştiinţe şi atât, ne-am auzit rar în ultima lună. Pot să spun că noi nu ne-am făcut nicio intervenţie la el şi nici nu intenţionam“, a mărturisit Paula Pavel pentru Click!.

image

Paula Pavel (stânga), Claudia Pavel şi italianul impostor FOTO Arhivă personală Cream

De altfel, pe reţelele sociale, Claudia Pavel i-a făcut reclamă falsului medic italian. 

„Super Giveaway. Câştigă un tratament injectabil cu acid hialuronic făcut de doctor Matthew Mode. Ce trebuie să faci: Dă follow paginii Dr. Matthew Mode. Dă follow paginii mele. Dă tag unei prietene/prieten pentru a participa şi ei. Câştigătorul va fi ales pe 23 decembrie. Pe locuri, fiţi gata…Start! Mult succes!! Oricare ar fi nevoile dvs. unice când vine vorba de buze, acidul hialuronic este de ajutor. Ridurile şi liniile nu sunt singurele semne ale îmbătrânirii. În timp, obrajii se aplatizează şi pielea feţei începe «să cadă». Acest lucru este cauzat de o pierdere naturală a volumului în zona obrajilor, sau aşa cum spun experţii: pierderea de volum la vârstă medie (+40 ani). Acidul hialuronic este conceput pentru a adăuga volum sub suprafaţa pielii, pentru a ridică şi contura zonele feţei. O linie mandibulară mai frumoasă: unele persoane s-au născut cu o linie mandibulară perfectă, pe când alte persoane cu o linie mandibulară ce poate fi îmbunătăţită. Pentru persoanele care nu au o linie mandibulară perfectă, este foarte simplu că în urmă unui tratament injectabil cu acid hialuronic să obţină un aspect complet îmbunătăţit al acesteia”, anunţa Claudia Pavel în mesajul în care îi făcea reclamă falsului medic italian. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite