Ionuţ Dolănescu intră în politică: „Se întoarce acasă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul de muzică populară Ionuţ Dolănescu intră în politică şi s-a înscris în PSD. Anunţul a fost făcut de Corneliu Ştefan, liderul filialei din Dâmboviţa a partidului de stânga. Deocamdată au fost discuţii cu privire la un proiect cultural, dar nu este exclus ca fiul regretatului Ion Dolănescu să candideze la alegeri.

„Ionuţ Dolănescu se întoarce acasă! Ionuţ Dolănescu întotdeauna a fost un om de stanga. Este dâmboviţean şi s-a alăturat echipei noastre din toate punctele de vedere, dar în primul rând pentru un proiect cultural pentru judetul Dâmboviţa”, a declarat Corneliu Ştefan, citat de Ştiri pe surse.

Întrebat dacă Ionuţ Dolănescu ar putea fi sprijinit de PSD la alegerile locale, acesta a răspuns: „Vom vedea, vom discuta acest aspect. Azi am discutat doar de proiecte de cultură. Cred că Ionuţ Dolănescu este un brand naţional”, a mai spus liderul PSD Dâmboviţa.

Ionuţ Dolănescu este fiul Mariei Ciobanu şi a lui Ion Dolănescu. Şi tatăl său a fost activ în politică, fiind ales deputat în legislatura 2000-2004, în judeţul Ilfov, pe listele partidului PRM.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite