Ioniţă de la Clejani vrea să se întâlnească urgent cu Alex Velea: „La studio, s-a întâmplat ceva”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
clejani fulgy

Viorica şi Ioniţă de la Clejani sunt prinşi într-un scandal de proporţii, după ce fiul lor, Dan Manole Constantin Fulgeraş, zis Fulgy, a fost prins drogat la volan. Tânărul de 23 de ani a fost săltat de Poliţie de la domiciliu şi internat la Spitalul Obregia.

Părinţii lui, însă, îi iau apărarea şi spun că anturajele total nepotrivite au fost de vină pentru decăderea lui Fulgy. Ioniţă intenţionează să meargă la Alex Velea să îi ceară explicaţii pentru ce s-a întâmplat în noaptea de 29 mai, când Fulgy a fost prins drogat la volan.

Ce spune Ioniţă despre comunicatul Poliţiei?

Prezent marţi în emisiunea „Xtra Night Show” (Antena Stars), găzduită de Dan Capatos, Ioniţă de la Clejani a continuat să susţină că nu el l-a dat pe mâna Poliţiei pe fiul lui, Fulgy. Ioniţă a luat foc când a văzut comunicatul Poliţiei şi a început să-şi verse nervii pe presă. Ioniţă susţine că acel comunicat nu este oficial. Tatăl lui Fulgy a făcut un apel disperat la adresa autorităţior care, în opinia sa, ar trebui să-i ajute fiul aflat într-o situaţie disperată, nu să-l condamne. “E o hârtie neştampilată. Nu aveţi dreptul să veniţi cu astfel de informaţii voi, fără să ştiţi ce a fost în casa mea. Poliţia a venit să facă verificări în urma unor sesizări. S-a extras din el un lucru care mie nu mi-a plăcut.

Ăştia care sunteţi fără de păcat, aruncaţi cu pietre. Nu trebuie să condamnăm un copil care greşeşte. Datoria noastră ca părinţi e să-i fim alături, nu să-i dăm în cap. Când a fost dus la IML eu am fost după el, erau alţi 30 de copii aduşi acolo. Aceşti copii sunt vulnerabili din cauza noastră, că suntem cunoscuţi. Eu i-am ţinut in restricţii. Fulgy studia patru ore pe zi după şcoală. Sunt copii buni şi nu sunt pregătiţi pentru anturajul care există în Bucureşti. Democraţia a fost înţeleasă greşit la noi. Eu, ca părinte, i-am dat la şcoli, dar ei sunt nepregătiţi, nu au şcoala vieţii. Sunt victime! E uşor să devină victima unor nenorociţi! Copilul l-am putut controla până la 18 ani. Trebuie să se implice statul! Ori, n-au decât să lase dogurile la liber ca în America!”, a declarat, nervos, Ioniţă de la Clejani, la Antena Stars.

Citeşte continuarea pe click.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite