Incident pe covorul roşu de la Cannes: un jurnalist a vrut să se uite sub fusta lui Betty cea urâtă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii francezi l-au arestat, vineri, pe Vitalii Sediuk, un reporter ucrainean specializat în farse, după ce acesta a încercat să se ascundă sub rochia vaporoasă purtată de actriţa America Ferrera pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Cannes.

Vedeta americană, protagonista serialului TV „Betty cea urâtă“, a fost ajutată de agenţii de securitate de pe Croazetă, în momentul în care poza pe covorul roşu alături de Djimon Hounsou, Cate Blanchett şi Kit Harington, colegii ei din distribuţia filmului „How to Train Your Dragon 2“, care a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes.

Vitalii Sediuk a reuşit să ajungă pe covorul roşu din faţa Palais des Festivals de la Cannes - deşi acel spaţiu este rezervat vedetelor de cinema -, s-a aşezat în genunchi şi a încercat să îşi ascundă capul sub rochia albă şi vaporoasă pe care o purta actriţa America Ferrera. Nu se ştie deocamdată cum a reuşit reporterul ucrainean să treacă de cordonul de securitate şi să ajungă pe covorul roşu.

Vitalii Sediuk a devenit celebru după ce a fost pălmuit de Will Smith, în 2012, fiindcă încercase să îl sărute pe actorul american la premiera din Rusia a filmului „Bărbaţi în negru 3“.

Reporterul ucrainean a fost protagonistul unui alt moment insolit în 2013, când a reuşit să intre în zona VIP de la gala de decernare a premiilor Grammy, a urcat pe scenă, a luat microfonul şi a început să vorbească incoerent, pretinzând că susţinea un discurs prin care o felicita pe cântăreaţa britanică Adele, care urma să îşi primească trofeul câştigat la categoria Cea mai bună interpretare pop solo.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite