În ce stare este actriţa Anne Heche, după ce a intrat cu maşina într-o locuinţă din Los Angeles

0
0
FOTO Getty Images / Twitter TMZ
FOTO Getty Images / Twitter TMZ

Actriţa Anne Heche, 53 de ani, a fost internată în stare critică, vineri, după ce a intrat cu maşina într-o casă de pe Walgrove Avenue, Los Angeles, potrivit NBC4LA şi CNN. Heche este acum în stare stabilă, potrivit unui comunicat al reprezentanţilor ei.

„Anne este în prezent în stare stabilă”, se arată în declaraţie. „Familia şi prietenii ei vă cer să vă gândiţi şi să vă rugaţi pentru ea. De asemenea, vă rugăm să-i respectaţi intimitatea în această perioadă dificilă”. 

Heche a suferit arsuri când maşina Mini Cooper pe care o conducea a început să ardă. TMZ a scris despre accident vineri, cu o relatare ce includea şi înregistrare video de deasupra locului accidentului. Cel care era în locuinţă nu a fost rănit. 

Anne Heche accident FOTO Twitter / TMZ

Heche este o veterană a televiziunii şi filmului care a devenit cunoscută la sfârşitul anilor 1990 ca parteneră a lui Ellen DeGeneres. După ce relaţia s-a încheiat, Heche a spus că atât mediatizare, cât şi notorietatea care au venit după au fost în detrimentul carierei ei.

Ea a jucat în „Donnie Brasco (1997) şi „I Know What You Did Last Summer” (1997), „Six Days Seven Nights” (1998). Serialele TV în care a apărut: „Ally McBeal”, „Everwood”, „Men in Trees” şi „The Michael J. Fox Show”, "Gracie's Choice" şi "Vanished". A primit un trofeu Daytime Emmy pentru rolul din „Another World”. 

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite