În ce stare e Mihai Trăstariu, după ce un taximetrist l-a lovit în plin! Prima reacţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Trăistariu a fost lovit în plin de un taximetrist, iar în urma impactului, s-a ales cu portiera făcută zob Foto: Arhivă
Mihai Trăistariu a fost lovit în plin de un taximetrist, iar în urma impactului, s-a ales cu portiera făcută zob Foto: Arhivă

Mihai Trăistariu a dat de belea! Miercuri dimineaţă, pentru artist au fost trei ceasuri rele! A venit la Bucureşti pentru a participa la mai multe emisiuni de televiziune şi a făcut primul său accident cu maşina, în 15 ani. La semafor, un taximetrist a intrat în plin în el. Pagubele materiale sunt semnificative.

Mihai Trăistariu se îndrepta, miercuri dis-de dimineaţă, cu bolidul său spre un matinal la postul Etno TV. Aristul a demarat în trombă la semafor şi a fost lovit în plin de un taximetrist. În urma impactului, s-a ales cu portiera făcută zob. 

„Am făcut o porcărie de accident! Azi dimineaţă la 8, mă duceam la un matinal aici în Bucureşti. Eram la semafor, s-a făcut verde ,am făcut stânga şi pac a intrat un taxi în mine! Ce să-i mai fac? M-am necăjit mult pentru că, ieri, tocmai vorbeam cu un amic că plătesc Casco degeaba de 15 ani şi zic mai bine nu-l mai plătesc”, a declarat cântăreţul în exclusivitate, pentru Click!, imediat după accident.

Citeşte articolul integral pe Click.ro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite