Imagini incendiare cu Mădălina Ghenea în costum de baie, pe insula Capri!: „Cea mai frumoasă femeie din lume”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mădălina Ghenea, frumoasa actriță româncă, în vârstă de 36 de ani, a fost protagonista unui nou pictorial incendiar. Superba actriță și-a etalat trupul de invidiat pe Insula Capri.

Mădălina Ghenea, actriță și model de origine română FOTO: Arhivă Personală/Instragram
Mădălina Ghenea, actriță și model de origine română FOTO: Arhivă Personală/Instragram

Modelul a publicat pe contul său de Instagram imagini absolut incendiare. Mădălina Ghenea s-a pozat într-un costum de baie galben, sexy, format din două piese, care îi scoate și mai mult corpul perfect în evidență.

Postarea Mădălinei a fost apreciată de zeci de mii de fani și a devenit virală. 

„Ești ca o rază de soare!”,Cea mai frumoasă femeie din lume”, „Am rămas fără cuvinte”, „Incredibilă!”, „Ești o femeie uimitoare!”, „ O femeie la fel de unică, frumoasă și magnifică precum Cleopatra”, i-au transmis fanii. 

Frumoasa româncă a primit, în 2021, rolul principal în thrillerul „Deep Fear” și a jucat alături de unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Este vorba despre Ed Westwick, cunoscut publicului din România datorită rolului din serialul „Gossip Girls”. 

Mădălina Ghenea a avut apariții în producții de succes și a defilat pe covorul roșu alături de nume mari de la Hollywood. Românca a jucat în „Gucci”, unde a interpretat rolul Sophiei Loren. 

Mădălina Ghenea și tenismenul bulgar Grigor Dimitrov au trăit o poveste de iubire. Cei doi și-au făcut publică relația în luna mai a anului 2023. Însă, în octombrie 2023, cei doi au dat de înțeles că nu mai formează un cuplu. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite