Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov confirmă relația. „Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!”

0
Publicat:

Actrița Mădălina Ghenea (35 de ani) și tenismenul bulgar Grigor Dimitrov (32 de ani) și-au făcut publică relația. Cei doi au postat un dialog romantic pe conturile lor de Instagram, unde fanii celo doi au putut vedea că „dragostea plutește în aer”.

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, deși până acum nu a fost confirmată de către niciunul dintre ei. Asta, însă, nu a oprit speculațiile din presă, relația lor ținând prima pagină a ziarelor de săptămâni bune.

Imaginea cu care a confirmat relația  FOTO Fanatik
Imaginea cu care a confirmat relația FOTO Fanatik

Potrivit Fanatik, actrița Mădălina Ghenea a postat un story pe pagina ei de Instagam, care ilustrează o pasăre care își menține echilibrul în zbor, pe partenerul ei. Ea a completat cu textul: „Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!”.

Grigor Dimitrov a conformat relația  FOTO Fanatik
Grigor Dimitrov a conformat relația FOTO Fanatik

Pe de alt parte, replica lui Grigor Dimitrov a fost: „Magia plutește în aer când sunt cu tine”.

Actrița a fost alături de iubitul ei, jucătorul bulgar de tenis Grigor Dimitrov, șa cele mai recente turnee. Ei au fost protagoniștii unui pictorial incendiar, dar fotografiile au fost șterese la scurt timp după postare.

Este prima oară când relația dintre ei doi este confirmată public.

Jucătorul de tenis Grigor Dimitrov și-a construit de-a lungul timpului imaginea unui veritabil „cuceritor”, după ce a avut relații, printre altele, cu Maria Sharapova, Serena Williams și Nicole Scherzinger, fiind catalogat drept „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite