Heidi Klum nu respectă reguli în intimitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotomodel, designer, prezentatoare TV, actriţă şi mamă a patru copii, la 39 de ani, Klum rămâne preferata revistelor pentru femei
Fotomodel, designer, prezentatoare TV, actriţă şi mamă a patru copii, la 39 de ani, Klum rămâne preferata revistelor pentru femei

Căsătoria este un capitol încheiat, iar relaţiile de amor se menţin cu inventivitate şi îndrăzneală. Cel puţin aşa susţine fotomodelul Heidi Klum care a discutat recent despre trucurile seducţiei, într-un interviu acordat revistei „Marie Claire“.

„Din când în când, este bine să faci un efort să porţi şi haine provocatoare, să nu mai ţii cont de reguli“, a mărturisit Klum în ediţia britanică din luna februarie pentru revista dedicată femeilor.

„Unele persoane sunt mai experimentate în pat, iar altele sunt mai plictisitoare. Dacă eşti nebun şi sălbatic, arată-ţi această latură, astfel încât partenerul să ştie că ai şi corniţe de demon“, a explicat Klum, care are o relaţie cu cu Martin Kirsten, bodyguardul său.

La începutul anului trecut, top-modelul în vârstă de 39 de ani a divorţat de cântăreţul britanic Seal (49), după o căsnicie de şapte ani. Fostul soţ a acuzat-o că l-a înşelat în timpul mariajului cu bodyguardul, însă prezentatoarea de modă a negat acuzaţia. „Îl cunoşteam de patru ani pentru că a fost alături de familia noastră, a avut grijă de cei patru copii ai mei, m-a ajutat enorm. Este un bărbat extraordinar“, a explicat ea la vremea respectivă.

heidi klum

Klum şi Seal, în perioada în care formau un cuplu

Cu toate acestea, Klum elimină posibilitatea unei noi căsnicii. „Nu cred că o să mă mai mărit iar. Nu. Am vrut să păstrez vie amintirea nunţii mele cu Seal, dar acum nu mai cred că acesta este un lucru atât de important“, a constatat Klum, care înaintea lui Seal a mai fost căsătorită cinci ani cu stilistul Ric Pipino.

heidi klum

Kirsten nu este doar gardianul şi iubitul fotomodelului, ci şi partenerul său de antrenamente

Deşi a trecut de prima tinereţe, fotomodelul recunoaşte că înfăţişarea rămâne un atribut esenţial într-o relaţie. „Înţeleg de ce o femeie consideră că un bărbat tânăr este atractiv. Adevărul este că atunci când bărbaţii îmbătrânesc, îşi schimbă şi forma corpului“, a explicat ea. Totuşi, partenera lui Martin Kirsten (45 de ani) îşi analizează perspectivele, în raport cu vârsta. „Bărbaţii mai tineri se antrenează mai mult, iar când te dezbraci, e plăcut să admiri un trup sexy şi striat, dar sunt realistă. Urmează să împlinesc 40 de ani şi nu cred că aş putea să mă trezesc lângă un tânăr de 25 de ani“, a conchis fotomodelul.
 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite