Fostul soţ al lui Heidi Klum: “M-a înşelat cu bodyguardul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Heidi Klum (39 de ani) preferă viaţa de celibatară în locul căsniciei. FOTO Mediafax
Heidi Klum (39 de ani) preferă viaţa de celibatară în locul căsniciei. FOTO Mediafax

Seal, fostul soţ al lui top-modelului Heidi Klum, susţine că principalul motiv al divorţului a fost adulerul. Cântăreţul britanic se teme că relaţia manechinului cu bodyguardul le-ar putea aduce prejudicii copiilor.

Când Heidi Klum şi Seal au anunţat la începutul acestui an că se despart, vestea a fost mai mult decât o surpriză. În cei şapte ani de căsătorie cei doi au lăsat să se vadă un mariaj fericit, prin apariţii frecvente la evenimente mondene şi reînnoirea anuală a jurămintelor. Totuşi, acestea s-au dovedit a fi insuficinete, iar cei doi au divorţat în aprilie.

heidi klum

[Heidi Klum şi Seal, fostul soţ - FOTO Mediafax]

Încă afectat de ruptură, Seal (49), fostul soţ al lui Heidi (39), a declarat zilele trecute că pentru îngeraşul Victoriei Secret’s  fidelitatea nu a fost o prioritate atunci când l-a înşelat cu bodyguardul ei.

După ce tabloidul „TMZ“ a surprins-o pe Heidi cu gardianul său, Martin Kristen, la plajă în insula Sardinia (Italia), Seal a mărturisit că relaţia lor datează încă din perioada în care mariajul funcţiona.  Deranjat de faptul că Heidi s-a afişat cu noul său partener, Seal a declarat că top-modelul ar fi trebuit să fie mai rezervată.

Seal şi Heidi au împreună trei copii biologici - Henry, în vârstă de 6 ani, Johan, în vârstă de 5 ani, şi Lou, în vârstă de 2 ani. Cu toate acestea, Seal justifică ceea ce s-a întâmplat: „Nu aştept ca Heidi să devină brusc o călugăriţă, dar ca întotdeauna, principala mea preocupare este bunăstarea copiilor mei“.

heidi klum

[Fotomodelul se antrenează cu bodyguardul său - FOTO Getty Images]

Pe de altă parte, Heidi a declarat că  în perioada mariajului a fost fidelă. Potrivit „TMZ“, top-modelul i-a mărturisit unui prieten că relaţia sa cu bodyguardul este „strict profesională“. Totuşi, după despărţirea din luna ianuarie, top-modelul s-a apropiat tot mai mult de bodyguardul său, care o ajută să depăşească mai uşor dificultăţile divorţului, după cum susţine chiar ea. Mai mult, un prieten al manechinului a declarat că bodyguardul este principalul ei confident şi că nu-l surprinde faptul că Seal recurge la astfel de acuzaţii pentru a justifica eşecul marital.

Heidi Klum a spus anterior că deşi i-a plăcut ideea de căsnicie, preferă viaţa de celibatară şi nu intenţionează să se recăsătorească. Klum a mai spus că vrea să se concentreze pe propria familie şi că sunt lucruri mult mai grave în viaţă decât o despărţire.

Top-modelul a încasat în ultimul an venituri de peste 20 de milioane de dolari, reuşind să se claseze printre primele poziţii în clasamentul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume. Anul acesta, editorii revistei nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului pentru că au considerat că Heidi Klum este „mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model“. În prezent, aceasta este gazda emisiunii de televiziune „Project Runway“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite