Harry şi Meghan au adoptat un labrador negru şi l-au numit Pula. Numele are o semnificaţie deosebită pentru cei doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul Harry şi Meghan Markle FOTO Getty Images
Prinţul Harry şi Meghan Markle FOTO Getty Images

Prinţul Harry (35 de ani) şi Meghan Markle (39 de ani) şi-au numit labradorul negru, adoptat imediat după căsătorie, Pula. Numele a fost inspirat din prima călătorie a cuplului în Botswana în urmă cu patru ani.

Ducii de Sussex au adoptat un labrador negru de la un adăpost imediat după căsătorie, în mai 2018, dar nu au dezvăluit niciodată numele acestuia şi astfel semnificaţia specială a cuvântului nu a fost cunoscută până acum.

Harry şi Megan l-au numit Pula, după moneda oficială din Botswana, locul în care cuplul regal a făcut prima vizită împreună în urmă cu patru ani, scrie People. Numele labdradorului a fost confirmat şi în biografia ducilor de Suusex, „Finding Freedom“. 

Cuvântul înseamnă, de asemenea, „ploaie în setswana şi, deoarece ploaia este rară în climatul deşertic al Botswanei, este considerată ceva foarte valoros.

Prinţul Harry a povestit în trecut că vizita pe care el şi Meghan au făcut-o în Botswana în 2016 a fost un moment crucial în relaţia lor.

În interviul acordat după logodnă, prinţul şi-a amintit cum a „convins-o pe Meghan să zboare în Botswana pentru a i se alătura lui într-o călătorie şi a spus că au petrecut cinci nopţi romantice campând sub stele.

FOTO SAMIR HUSSEIN/WIREIMAGE

image
VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite