Gwyneth Paltrow, mesaj ironic în contextul epidemiei de coronavirus: „Am jucat deja în filmul ăsta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gwyneth Paltrow s-a pozat cu o mască pe faţă în contextul epidemiei de coronavirus FOTO Instagram
Gwyneth Paltrow s-a pozat cu o mască pe faţă în contextul epidemiei de coronavirus FOTO Instagram

Actriţa Gwyneth Paltrow a publicat în mediul online o imagine purtând mască şi le-a transmis un mesaj fanilor săi, pe care îi sfătuieşte să aibă grijă la igienă în această perioadă.

Gwyneth Paltrow a postat pe contul ei de Instagram un selfie în care poartă o mască neagră, aflându-se într-un avion în drum spre Paris. 

În descrierea imaginii, actriţa le-a spus fanilor săi să aibă grijă şi să se spele des pe mâini. 

„În drum spre Paris. Paranoică? Precaută? Panicată? Calmă? Pandemie? Propagandă? Paltrow va dormi în avion cu această mască pe faţă. Am jucat deja în filmul ăsta. Aveţi grijă. Nu daţi mâna cu nimeni. Spălaţi-vă des pe mâini“, a scris actriţa americană. 

Paltrow nu face referire directă la epidemia de coronavirus care se răspândeşte în lume, dar aminteşte de rolul jucat de ea în filmul „Contagion“ (2011), care urmăreşte răspândirea în lume a unui virus apărut în Hong Kong şi în care joacă rolul „pacientului zero“, fiind infectată cu virusul şi aducându-l din China în SUA.

   

View this post on Instagram En route to Paris. Paranoid? Prudent? Panicked? Placid? Pandemic? Propaganda? Paltrow’s just going to go ahead and sleep with this thing on the plane. I’ve already been in this movie. Stay safe. Don’t shake hands. Wash hands frequently. 😷 A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Feb 26, 2020 at 2:59am PST
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite