Gerard Piqué dă detalii despre despărțirea de Shakira. „Adevărul nu a fost spus aşa cum s-a întâmplat”

0
Publicat:

Fostul jucător al Barcelonei a vorbit deschis, pentru prima dată după despărțire, despre relația sa cu Shakira, într-un interviu acordat CNN.

Gerard Piqué și Shakira
Gerard Piqué a discutat despre despărțirea de Shakira. Foto: Arhivă Adevărul

Gerard Piqué a criticat modul în care mass-media a prezentat despărțirea sa de Shakira, susținând că realitatea a fost denaturată. În prezent, el se declară foarte fericit în relația cu Clara Chía Martí.

Acesta a declarat: „În cele din urmă, adevărul despre ce s-a întâmplat nu a fost spus aşa cum s-a întâmplat. Nu pot controla asta”. Povestea de dragoste dintre Gerard Piqué și Shakira s-a întins pe parcursul a 11 ani, culminând cu nașterea a doi copii. Ei au doi fii, Milan în vârstă de 11 ani şi Sasha de 9 ani.

Despărțirea dintre Shakira și Piqué, anunțată în iunie 2022, ar fi fost provocată de descoperirea unei infidelități, sugerată de un detaliu aparent banal: un borcan de gem de căpșuni deschis în mod neașteptat.

Reacția Shakirei la aceste acuzații a fost una vehementă, ea negându-le categoric și contraatacând prin diverse mijloace publice. Campionul mondial din 2010, Gerard Piqué, și-a refăcut viața sentimentală alături de Clara Chía Martí, o angajată a companiei sale. Cuplul s-a mutat în fosta locuință a fotbalistului și a Shakirei, marcând o nouă etapă în viața personală a lui Piqué.

„Cel mai bun lucru este că, la sfârşitul zilei, sunt înconjurat de cei mai apropiaţi de mine, familia mea, prietenii mei, oamenii care te cunosc cu adevărat”, mărturisește Piqué.

Acesta a mai precizat: „Ei ştiu cum eşti şi ce faci. Asta îmi dă multă linişte sufletească. Sunt foarte fericit, mă distrez mult şi mă simt privilegiat. Viaţa pe care am avut-o, fiind capabil să joc pentru clubul vieţii mele timp de peste douăzeci de ani, copii minunaţi, o familie incredibilă, prieteni pe viaţă, pe cei de la şcoală încă îi am”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite