Pique, enervat la culme într-un club din Madrid. „Eu sunt campion mondial, voi sunteți nimeni!” VIDEO

0
Publicat:

Fostul jucător al Barcelonei și al naționalei Spaniei a fost huiduit într-o discotecă din Madrid, acolo unde oamenii strigau ostentativ „Shakira, Shakira”, în momentul în care, la microfon, Pique le-a dat replica petrecăreților.

Sâmbătă s-a încheiat turneul pentru echipe de fotbal în 7 La Liga de los Reyes, patronat de Pique, iar seara a urmat o petrecere grandioasă într-un club din capitala Spaniei. Jucătorii, președinții și alți membri ai staff-ului au mers la un renumit club de noapte din Madrid, unde au petrecut până la primele ore ale dimineții.

Printre ei și Gerard Piqué, după cum se vede pe imaginile video devenite virale pe rețelele de socializare. Atunci când catalanul a luat microfonul și a vrut să țină un discurs, toți cei prezenți au început să strige „Shakira, Shakira”, potrivit mundodeportivo.com.

Gestul l-a deranjat teribil pe fostul fotbalist de la FC Barcelona, ​​care nu s-a sfiit să-i înfrunte pe toți. „Și ce? Și ce se întâmpla?”, a repetat în mai multe rânduri Pique. „Nu-mi pasă, voi sunteți nimeni”, a mai spus Pique.

Cuvintele lui i-au enervat și mai tare pe oamenii din club, care au început să fluiere și să huiduie. Cu un pahar în mâna stângă și microfonul în dreapta, urcat pe scenă, fostul soț al Shakirei a mai spus: „Eu măcar sunt camion mondial!”

Prietenul lui Pique, Iker Casillas a încins și mai mult atmosfera și, când a venit rândul lui să vorbească, a cerut ca la boxele din discotecă să se audă „Waka Waka”, melodia Cupei Mondiale câștigate de Spania în Africa de Sud, în 2010. Shakira și Piqué s-au cunoscut cu acel prilej.

Dorința lui Casillas a fost îndeplinită de DJ-ul din club.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite