George Clooney, despre rolul de soţ: „Amal mi-a schimbat viaţa!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amal şi George Clooney
Amal şi George Clooney

În pragul împlinirii a 60 de ani, Omul Anului 2020 a ajuns să aprecieze căsnicia sa şi paternitatea mai mult decât jumătatea de miliard de dolari din bancă şi cele şapte nominalizări la Oscar. Soţii Clooney şi-au petrecut aproape întreaga perioadă de izolare din pandemie în casa pe care George a cumpărat-o în anii ‘90, după ce devenise faimos cu rolul din serialul ER.

Acolo se simte actorul mai mult ca oriunde acasă, pe proprietatea din Hollywood Hills, cu trei dormitoare şi-un birou transformat în camera gemenilor lui, pe care o deţine pe lângă celelalte vile ale sale de la Lacul Como, Cabo şi Lake District.

Superstarul hollywo­odian a devenit tot mai cunoscut publicului internaţional, datorită colaborărilor lui fruc­tuoase cu regizori precum Steven Soderber­gh sau fraţii Coen şi-a celor şapte proiecte pe care le-a bifat până acum în calitate de re­gizor. Dar acea jumătate de miliard de dolari pe care o are acum depozitată în bancă nu-i cea mai de preţ posesie a sa.

Simţul de aface­rist iscusit, pe care l-a demonstrat şi-n 2017 când şi-a vândut compania de tequila pe câ­teva sute de milioane de dolari, nu-l defineşte în totalitate. De când şi-a întâlnit marea iu­bire, în 2013, a aflat ce înseamnă compasiu­nea, altruismul, generozitatea.

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite