George Burcea, sărut neaşteptat în noul sezon "Ferma" cu una dintre colegele sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi începe noul sezon al emisiunii "Ferma" de la Pro TV. Aflăm deja aflăm informaţii despre un posibil cuplu format pe parcursul show-ului. Există imagini cu un sărut pătimaş dintre George Burcea şi una dintre colegele sale din emisiune. Despre cine să fie vorba?

Au mai rămas câteva ore până la debutul noului sezon „Ferma”, una dintre cele mai aşteptate emisiuni de la Pro TV.  În 2020, show-ul îi împarte pe concurenţi în două tabere, orăşeni şi săteni, iar provocările fizice vor fi mai intense ca niciodată. Atât la TV, pe PRO TV, cât şi în mediul online, pe protvplus.ro au apărut noi imagini din emisiune, astfel că emoţiile fanilor sunt din ce în ce mai mari.

Noile ipostaze sunt de-a dreptul surprinzătoare. De ce spunem asta? Ne sunt arătate indicii că în casă s-ar fi format un nou cuplu. Nu ştim exact, dar sărutul pătimaş dintre ei ne face să credem asta. Cine e protagonistul? Chiar George Burcea, actorul care este în divorţ de Andreea Bălan.

Într-o secvenţă scurtă, într-un promo, George Burcea este filmat în timp ce una dintre concurente se apropie de el, îl ia de gât şi imediat îl sărută apăsat! Despre cine să fie vorba? Oare ce colegă a pus ochii pe el? În galeria foto se poate observa despre cine este vorba.

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite