George Buhnici, declaraţii halucinante: „Mai daţi pe la sală, fetelor! Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Buhnici, declaraţie halucinantă despre celulită  Captură Xtra Nigh Show
George Buhnici, declaraţie halucinantă despre celulită  Captură Xtra Nigh Show

Cunoscutul realizator de vloguri despre tehnologie George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, a stârnit un nou val de reacţii pe reţelele sociale cu cele mai recente declaraţii. Într-un interviu pentru „XNS”, emisiune difuzată de Antena 1, Buhnici a făcut declaraţii halucinante de la festivalul Neversea.

George Buhnici, reacţie după declaraţiile controversate

Părerile sale tranşante despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie „cu celulită şi vergeturi” au stârnit un val de reacţii în mediul online. Susţinător al sportului, George Buhnici a afirmat că „mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici”.

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. 

Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat Buhnici. 

Mai mult decât atât, jurnalistul a continuat să uimească publicul, afirmând că "şanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră".

„Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

„Dar nu e minoră aşa cum ai zis”, a intervenit reporterul.

„Nu, nu sunt, Doamne fereşte!”, a clarificat Lorena.

 Vă recomandăm să citiţi şi:

EXCLUSIV Cum poate fi evitat dezastrul economic. Sfaturile unui expert în macroecomie

Navele ruseşti ne dau târcoale, dar în caz de urgenţă Forţele Navale Române nu prea au cu ce să riposteze

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite