FOTO VIDEO Halloween în stil veneţian, la balul revistei „OK!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virgil Ianţu, una dintre vedetele prezente la Balul veneţian al
revistei „OK!“ FOTO Marian Iliescu
Virgil Ianţu, una dintre vedetele prezente la Balul veneţian al revistei „OK!“ FOTO Marian Iliescu

Casa Vernescu a găzduit cel mai prestigios eveniment monden bucureştean, Balul Veneţian organizat de "OK! Magazine". Vedete TV, cântăreţi, actori şi prezentatori au renunţat la măştile înfricoşătoare de Halloween în favoarea ţinutelor rafinate.

Virgil Ianţu, Ramona Bădescu, Andrei Leonte (primul câştigător „X Factor România“), Zoli Toth, Nico, Rita Mureşan, Giulia Anghelescu, Răzvan Ciobanu, Julia Jianu, Luana Ibacka, designerul Alexandru Ciucu, Gabriela Cristea şi iubitul ei, Tavi Clonda, Irina Margareta Nistor, Matteo şi F. Charm au fost doar câţiva dintre cei care au dat curs invitaţiei iniţiate de „OK! Magazine“. 

Înainte de Halloween, evenimentul înfricoşător cu monştri şi dovleci luminaţi, vedetele au îmbrăcat costume fine ce amintesc de o epocă veche, dar pusă într-o lumină actuală.

Rochiile elegante, costumele impecabile, coafurile retro şi bijuteriile de mii de euro au condimentat, vizual, atmosfera de bal, măştile fiind, desigur, piesele de rezistenţă ale galei.

Domnişoarele elegante de la „OK! Magazine“ şi-au întâmpinat invitaţii cu măşti sofisticate, cu pene, sclipici şi pietre, sau simple, în funcţie de preferinţele fiecăruia, ceea ce a sporit misterul în rândul invitaţiilor.

Cupele de şampanie, dansurile, luminile difuze şi muzica de cameră, dar şi cea electronică, modernă, au fost doar pretexte de întâlnire pentru vedete, oameni de afacere şi din media, care au profitat de serbare pentru a se relaxa după o zi de muncă ori pentru a se anima.

Dincolo de strălucire şi grandoare, ca orice eveniment ce se respectă, şi acesta a avut un scop caritabil. Invitaţii au achiziţionat brăţări în valoare de 100 de lei. Banii vor ajunge, prin fundaţia World Vision România, la mai mulţi copii săraci din Dolj.

La petrecere s-au acordat şi premii-surpriză, printre care o excursie la Veneţia, de Ziua Îndrăgostiţilor, trofeul ajungând la o tânără ce va beneficia, în 2014, de două zile superbe, petrecute cu partenerul ei. 

Citeşte şi FOTO Ghiceşte vedeta cu mască de la balul veneţian

 Balul Veneţian al revistei OK!, la Casa Vernescu

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite