FOTO Moment neaşteptat la nunta dintre Brigitte şi Florin Pastramă: cum a apărut mireasa

0
0
Florin şi Brigitte Pastramă FOTO Pro TV
Florin şi Brigitte Pastramă FOTO Pro TV

Fostul model Brigitte Năstase (41 de ani) a avut o apariţie surpriză la petrecerea de nuntă. Mireasa a organizat un moment special pentru soţul ei, afaceristul Florin Pastramă (40 de ani).

După ce Brigitte şi Florin Pastramă s-au căsătorit civil pe 27 mai, cuplul şi-a declarat iubirea, duminică, 7 iulie, într-o ceremonie religioasă penticostală, organizată în grădina salonului unde a avut loc şi petrecerea de nuntă, în cadrul căreia mireasa a oferit un moment neaşteptat.

În timpul petrecerii, Brigitte a uimit invitaţii şi l-a făcut mândru pe soţul său de etnie rromă când şi-a făcut apariţia îmbrăcată în straie ţigăneşti, fiind îmbrăcată într-o fustă verde, înflorată, cămaşă roşie şi centură cu bănuţi aurii. 

Mai mult, vedeta TV a dansat în respectiva ţinută sub privirile entuziasmate ale invitaţilor. 

Cu ceva timp în urmă, Florin Pastramă a mărturisit că şi-ar dori ca în timpul valsului mirilor să aibă şi o parte cu mişcări din dans ţigănesc, potrivit SpyNews.ro. „Eu vreau şi o parte ţigănească, mai rămâne să o conving pe Brigitte“, spunea Florin, în timp ce Brigitte a fost vehementă: „Eu nu dansez asta!“.

image

FOTO Captură video Instagram 

image

FOTO Captură video Instagram 

Pentru marele eveniment, Brigitte a optat pentru două rochii de mireasă, una „de prinţesă“, cu umerii goi şi decolteu adânc, care ar fi costat în jur de 10.000 de euro şi care a avut o trenă de trei metri, pe care a accesorizat-o cu o diademă opulentă şi un voal lung de mătase.

image

Prima rochie de mireasă FOTO Pro TV

image

FOTO Pro TV

Mai târziu, la petrecere, vedeta TV a îmbrăcat cea de-a doua rochie, una mulată şi lungă, cu aplicaţii strălucitoare şi transparentă în unele zone. 

   

a doua rochie de mireasa brigitte pastrama foto captura video instagram

Cea de-a doua rochie de mireasă îmbrăcată de Brigitte Pastramă FOTO Captură video Instagram

a doua rochie de mireasa brigitte pastrama foto captura video instagram

Cea de-a doua rochie de mireasă îmbrăcată de Brigitte Pastramă FOTO Captură video Instagram

Petrecerea de nuntă a avut loc într-un restaurant de lux din Capitală, cu peste 350 de invitaţi, inclusiv concurenţi din emisiunea de la Pro TV. Meniul a fost unul „extravagant“, potrivit spuselor vedetei Oana Roman, care s-a ocupat de organizarea petrecerii. Printre preparate s-au regăsit ficat de gâscă, caracatiţă şi somon. Întreaga nuntă ar fi costat aproximativ 100.000 de euro.

Brigitte şi Florin, logodnă la „Ferma“

Relaţia celor doi a început în cadrul emisiunii „Ferma – Un nou început“, deşi în momentul în care au intrat în concurs ambii erau logodiţi cu alte persoane. Pentru că de-a lungul emisiunii Brigitte şi Pastramă au avut mai multe dispute aprinse, nimeni nu credea că relaţia lor va rezista şi nu puţini au fost cei care crezut că au făcut-o doar de dragul camerelor.

„De ziua lui, Florin m-a cerut de nevastă şi nu a fost o glumă. Eu doresc să-i împlinesc visul pe care-l are de 40 de ani şi vreau să fiu mama copilului lui. Îşi doreşte foarte mult un copil. Eu sunt o mamă singură a doi copii. Cred că Dumnezeu mi-a dat o ultimă şansă şi nu vreau să o ratez şi prioritatea noastră este să devenim o familie şi să avem un copil. Pentru că foarte multă lume se uită la noi, suntem într-un fel un model, pozitiv sau negativ, nu ştiu, vrem să facem lucrurile cum trebuie şi trebuie să facem o cununie religioasă în faţa lui Dumnezeu, pentru că suntem doi oameni foarte credincioşi şi fără Dumnezeu nu se poate face nimic. Apoi vom face copilul“, declara  Brigitte în urmă cu puţin timp. 

Ea a povestit şi cum s-a îndrăgostit de omul de afaceri: „Departe de mine gândul să vin în fermă şi să mă combin! În perioada în care ceilalţi concurenţi m-au numit trădătoare şi şi-au bătut joc de mine, unica persoană care a plâns şi care a fost alături de mine a fost Florin. M-a susţinut când eram jos, la pământ. Aşa mi-a câştigat sufletul. N-aş fi crezut niciodată că o să ajung să am o relaţie cu cineva într-un reality show. Dar am avut nevoie de el şi am avut nevoie să iubesc ca să pot să zâmbesc“.

Brigitte se află la a patra căsnicie şi are doi copii din relaţiile anterioare, în timp ce Florin Pastramă este la prima căsnicie. El este om de afaceri şi este rudă cu soţia cântăreţului Pepe.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite