FOTO Kirk Douglas a fost înmormântat: o singură vedetă din afara familiei a fost prezentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Douglas şi-a înmormântat tatăl, pe Kirk Douglas FOTO Facebook Michael Douglas
Michael Douglas şi-a înmormântat tatăl, pe Kirk Douglas FOTO Facebook Michael Douglas

Legendarul actor Kirk Douglas, care a murit la 103 ani, a fost înmormântat în cadrul unei ceremonii restrânse la care au participat membrii familiei.

La două zile după decesul de pe 6 februarie, Kirk Douglas a fost înmormântat în Los Angeles, California. La ceremonie a participat doar familia actorului – Anne Buydens (100 de ani), femeia care i-a fost soţie timp de 65 de ani, şi cei trei fii, Michael, Peter şi Joel. Al patrulea fiu al starului, Eric, a murit în 2004 din cauza unei supradoze. 

De asemenea, soţia lui Michael Dougas, Catherine Zeta-Jones, şi fiul lui, Cameron, au fost prezenţi la slujbă. Unul dintre puţinii oameni din afara familiei prezent a fost regizorul Steven Spielberg.

GALERIE FOTO 

Michael Douglas a fost cel care a dat vestea tristă a morţii tatălui său, printr-un mesaj emoţionant. Şi soţia lui şi-a luat rămas bun într-o manieră sensibilă.

 Kirk Douglas a jucat în peste 80 de filme, multe dintre ele remarcabile, precum „Lust for Life“, „Champion“, „Spartacus“ şi „Paths of Glory“. A primit trei nominalizări la Oscar, însă nu a câştigat niciodată, Academia recompensându-l în 1996 cu o statuetă onorifică. 

În 1991 a scăpat cu viaţă dintr-un accident de elicopter în care două persoane au murit, iar în 1996 a suferit un atac cerebral care i-a afectat vorbirea. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite