FOTO Conchita Wurst s-a dezbrăcat pentru Karl Lagerfeld de la Chanel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi a câştigat concursul muzical Eurovision 2014, travestitul austriac Conchica Wurst pare să-şi construiască o carieră mai mult în industria modei. El a pozat recent pentru celebrul creator Karl Lagerfeld, directorul de creaţie al casei Chanel.

După ce a defilat pe podium pentru Jean Paul Gaultier, Conchita Wurst s-a dezbrăcat pentru un pictorial în publicaţia „CR Fashion Book“ (deţinută de Carine Roitfeld, fost redactor-şel al „Vogue“ Franţa).

Cântăreţul, Tom Neuwirth pe numele său real, a pozat în ipostaze provocatoare, iar în unele fotografii nu poartă altceva decât un body. În alte cadre, acesta apare de modelul Ashleigh Good, care este însărcinată.

Conchita Wurst (25 de ani), un cântăreţ travestit care a câştigat concursul Eurovision 2014, cu piesa „Rise Like a Phoenix“, a studiat designul şi a fost decorator de vitrine înainte de a intra în lumea muzicii.

  

image

Alături de modelul Ashleigh Good

„Mulţumesc Karl Lagerfeld şi Carine Roitfeld pentru şansa pe care mi-ţi dat-o. Am lucrat cu doi idoli din industria modei“, a scris cântăreţul pe pagina sa de Facebook.

image

Tom Neuwirth, un artist care evoluează ca travestit, recunoaşte că are nevoie de ajutor pentru a deveni femeia cu barbă şi că pilozitatea facială este creată, în bună parte, cu ajutorul unor creioane cosmetice. Totodată, el a mărturisit că se simte uşurat atunci când ajunge acasă şi renunţă la tocuri şi la perucă. Tom Neuwirth nu şi-a făcut operaţie de schimbare de sex.

„Eu nu vreau să fiu o femeie. Scopul meu este de a fi o regină (drag queen, travestit – n.r), dar, acasă, eu sunt un băiat foarte leneş“, a declarat Conchita.

image
VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite