Conchita Wurst la Săptămâna Modei de la Paris: travestitul austriac a defilat pentru Jean Paul Gaultier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Travestitul austriac Conchita Wurst, câştigătorul concursului Eurovision 2014, a debutat, miercuri, în lumea modei, la Paris Fashion Week, unde a prezentat o creaţie haute-couture a celebrului designer francez Jean Paul Gaultier, relatează contactmusic.com

Cântăreţul austriac, pe numele său real Tom Newirth, a închis prezentarea colecţiei Haute-Couture Toamnă/Iarnă 2014-2015 a designerului Jean Paul Gaultier, care a avut loc miercuri, 9 iulie, la Săptâmâna Modei de la Paris.

Diva cu barbă, aşa cum este numită de mulţi, a purtat o rochie de mireasă neagră, accesorizată cu un brâu roşu şi un voal negru.

La sfârşitul show-ului, Jean Paul Gaultier s-a aşezat în genunchi în faţa Conchitei Wurst, i-a strâns mâinile şi i-a mulţumit pentru participare.

După prezentarea de miercuri, mogulul modei de la Paris, Jean Paul Gaultier, a dezvăluit pentru publicaţia britanică „The Independent“ că a întâlnit-o pe Conhita Wurst pentru prima oară în urmă cu doi ani, când aceasta a asistat la unul dintre show-urile sale.

Creatorul francez Jean Paul Gaultier (D) apare alături de câştigătoarea Eurovision Conchita Wurst la finalul colecţiei Haute Couture toamna/iarnă 2014-2015 de la Paris FOTO Reuters

Conchita Wurst alături de designerul Jean Paul Gaultier, la Săptămâna Modei de la Paris FOTO Reuters

„Mi-a plăcut la nebunie felul în care arată şi, când am auzit că va reprezenta Austria la Eurovision, am fost foarte încântat. Când am auzit că a câştigat, nu mi-am mai încăput în piele de fericire“, a spus designeul francez, el însuşi un fan al concursului Eurovision.

Pe lângă faptul că a îndrăgit-o pe Conchita Wurst din prima clipă în care a văzut-o, Jean Paul Gaultier crede că artista austriacă este o „adevărată femeie a modei houte-couture“.

„Eu spun mereu că frumuseţea înseamnă să fii diferit şi Conchita ne-a demonstrat tuturor că este de neoprit. Arată incredibil în creaţii couture, este o adevărată femeie couture“, a completat Jean Paul Gaultier.

Aceasta nu este prima oară când Conchita Wurst intră în contact cu lumea modei. În mai, travestitul austriac a fost prezent la cea de-a 22-a ediţie a balului vienez Life Ball, eveniment caritabil dedicat luptei împotriva SIDA.  La finalul prezentării de modă, ce are loc la fiecare ediţiei a balului vienez,  Conchita a interpretat piesa câştigătoare la Eurovision 2014, „Rise Like A Phoenix“.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite