FOTO Alina Binder şi fostul Principe Nicolae se pregătesc să devină părinţi. Ce planuri au cei doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae al României şi Alina Maria Binder

Alina Binder şi soţul său, fostul Principe Nicolae, vor deveni părinţi luna viitoare, sarcina ajungând în luna a 8-a.

Fostul Principe Nicolae a anunţat pe Facebook pe 1 iunie că va deveni tată pentru a doua oară, având deja o fetiţă dintr-o relaţie anterioară cu Nicoleta Cîrjan. În postarea sa, Nicolae spune că cel mic va fi educat în spiritul valorilor tradiţionale şi al iubirii faţă de ţară.

Aflată în luna a opta de sarcină, Alina a postat câteva fotografii în parc, menţionând că aşteaptă „minunea iubirii”. În fotografii apare şi soţul său, ambii fiind relaxaţi şi fericiţi.

„A fost o sarcină uşoară şi ne-am bucurat de asta. Soţia mea nu a avut deloc probleme sau alte provocări. Legat de data naşterii, aceasta va fi la începutul lunii noiembrie, în Bucureşti, şi sperăm să fie o naştere naturală”, a declarat Nicolae pentru Adevărul.

Alina Binder burta

Sexul copilului nu a fost încă dezvăluit de părinţi, însă fostul Principe a vorbit deja despre botez cu cei de la OK Magazine: „Încă nu am ales un loc pentru botez, însă Curtea de Argeş este una dintre opţiuni. Printre opţiuni este şi Sinaia. Încă nu am luat o decizie. Mai este timp până la botez, deci avem timp să luăm în calcul mai multe locuri.”

Anul trecut, Nicolae a fost dezmoştenit de către Regele Mihai şi exclus din linia de succesiune a Casei Regale, un eveniment detaliat de cei de la Click.ro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite