Fostul iubit al Cristinei Cioran: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”

0
Publicat:

Relația dintre Cristina Cioran (46 de ani) și Alex Dobrescu (39 de ani) a trecut de la dragoste la ură. Cei doi au împreună un copil, dar au ajuns la cuțite, potrivit Click!.

Cristina Cioran, Alex Dobrescu și fetița lor. FOTO Instagram
Cristina Cioran, Alex Dobrescu și fetița lor. FOTO Instagram

S-au iubit timp de doi ani și au crezut într-un viitor comun când au ales să devină părinți, dar relația lor s-a erodat.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au ajuns să se războiască în fața magistraților după ce fosta prezentatoare de televiziune a cerut ordin de restricție împotriva afaceristului, iar bărbatul s-a ales cu o brățară la picior timp de zece luni.

Alex Dobrescu nu are voie să o mai contacteze pe Cristina Cioran sau să îi iasă în cale, așa cum spune ea că ar fi făcut fostul  partener în urmă cu câteva zile, când ar fi trecut cu trotineta prin fața casei sale, ceea ce omul de afaceri neagă vehement.

Cristina Cioran mărturisea pentru Click! că nu-l va ierta pe bărbatul cu care a ales să facă un copil, despre care spune că, în ultimul timp, este „într-o psihoză continuă”.

Contactat de Click!, Alex Dobrescu reacționat.

„Mă bucur din tot sufletul meu că nu mă iartă. Nici nu avea ce să ierte. Nu îmi mai doresc să mă împac cu ea sau să mă căsătoresc, așa cum voiam cu ceva timp în urmă. De ce? Pentru că voia să mă bage la pușcărie. Îmi fac alt copil. Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil (de fetița lor împreună – n.r). Oricum nu am voie să o văd. (...) Acum am o iubita nouă. Lucrez la o nouă familie. Vedem ce ne rezervă viitorul, dacă voi deveni din nou tată sau nu, oricum eu am doi copii”, a spus Alex Dobrescu, pentru Click!

Articolul integral, în Click!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite