Fostul chitarist al trupei Dire Straits, Jack Sonni, a murit la vârsta de 68 de ani VIDEO

0
Publicat:

Fostul chitarist al trupei Dire Straits, Jack Sonni, care figurează pe albumul "Brothers In Arms", a murit la vârsta de 68 de ani, informează DPA/PA Media, citate de Agerpres.

Tragica veste a fost dată pe reţelele de socializare de un grup creat de muzicieni care au înregistrat cu celebra formaţie rock britanică:

„Iubitul nostru Jack a lăsat un gol în inima şi sufletul nostru... ne vei lipsi foarte mult, tu eşti pentru totdeauna cu noi".

 „Celălalt chitarist din Dire Straits" 

Supranumit cu afecţiune „celălalt chitarist din Dire Straits", trupă fondată de Mark şi David Knopfler, John Illsley şi Pick Withers în 1977, Jack Sonni a cântat pe albumul "Brothers In Arms" al trupei Dire Straits şi în turneul de promovare a discului.

Pe site-ul lui Sonni, chitaristul este prezentat drept „un scriitor, muzician, povestitor nomad, tată şi bunic care a luat în serios realitatea în lecţia greu învăţată că viaţa este scurtă".

„A îmbrăţişat o filosofie de a trăi bine şi de a trăi acum, în misiunea lui de a crea momente memorabile cu prietenii şi familia", se mai arată pe site-ul muzicianului.

Sonni a făcut parte dintr-un grup numit DSL Legacy, creat de foşti muzicieni care au cântat şi înregistrat cu Dire Straits de-a lungul anilor.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite