Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, acuzată de fraudă fiscală. Suma uriaşă pe care supermodelul ar fi ascuns-o de statul israelian FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bar Rafaeli FOTO Guliver/Getty Images
Bar Rafaeli FOTO Guliver/Getty Images

Top-modelul de origine israeliană Bar Refaeli, în vârstă de 33 de ani, va fi pusă sub acuzare pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, în urma unei anchete care se desfăşoară de câţiva ani.

Autorităţile israeliene spun că Bar Refaeli, fosta iubită a actorului Leonardo DiCaprio (44 de ani) nu şi-a plătit taxele în perioada 2006 - 2012, top-modelul susţinând că în acei ani reşedinţa ei principală a fost în SUA, scrie TMZ.  

În acelaşi timp, Rafaeli ar fi declarat autorităţilor americane că reşedinţa sa principală este în Israel. Astfel, femeia ar fi ascuns de autorităţile israeliene o sumă de peste 6 milioane de dolari.

Bar ar fi susţinut în acea perioadă că locuieşte în SUA cu iubitul ei de atunci, Leonardo DiCaprio când, de fapt, potrivit autorităţilor israeliene, stătea în Tel Aviv. 

Top-modelul Victoria’s Secret şi actorul american au avut o relaţie timp de cinci ani, în perioada 2005 - 2009. 

bar rafaeli foto guliver/getty images

Bar Rafaeli şi Leonardo DiCaprio FOTO Guliver/Getty Images

În cadrul aceleiaşi anchete ar putea fi puşi sub acuzare, tot pentru spălare de bani şi evaziune fiscală, părinţii top-modelului, Tzipi şi Rafi Refaeli.

Avocatul lui Bar Refaeli, Moshe Mizrahi, a declarat pentru Ynet că autorităţile israeliene nu respectă o înţelegere financiară încheiată cu top-modelul în 2009. Acesta mai susţine că Bar „nu a ascuns nimic“.

Bar Rafaeli, căsătorită în prezent cu omul de afaceri israelian Adi Ezra, a avut şi în trecut probleme cu autorităţile locale. Ea a fost acuzată că a minţit în privinţa rezidenţei sale fiscale, a fost arestată şi apoi eliberată pe cauţiune în 2015. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite