Fiul Prinţului Harry a fost botezat: primele imagini de la eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meghan Markle, Archie şi Prinţul Harry FOTO Guliver/Getty Images
Meghan Markle, Archie şi Prinţul Harry FOTO Guliver/Getty Images

Primul copil al Ducesei Meghan (37 de ani) şi al Prinţului Harry (34 de ani), Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost botezat sâmbătă, 6 iulie. Ducii de Sussex au postat primele imagini de la eveniment.

Sâmbătă, 6 iulie, a avut loc botezul primului bebeluş al Ducilor de Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, în cadrul unei ceremonii private la Castelul Windsor, la care nu au avut acces presa sau publicul, la fix două luni de la naştere. 

Meghan Markle şi Prinţul Harry au postat pe conturile oficiale din mediul online două imagini de la eveniment. 

Micuţul Archie a purtat o ţinută din dantelă şi satin, o reproducere a aceleia îmbrăcate în secolul al XIX-lea de fiica cea mare a Reginei Victoria, pe care au îmbrăcat-o la ceremonia de creştinare mai mulţi copii din familia regală.

Prima fotografie prezintă un tablou de familie, format din Ducii de Sussex şi micuţul Archie, Prinţul Charles, Camilla Parker, William, Kate, Dora Raglan – mama Ducesei Meghan, Lady Jane Fellowes şi Lady Sarah McCorquodale – surorile Prinţesei Diana. 

Ducesa Meghan a purtat o ţinută albă, iar Kate a optat pentru o ţinută corai pal, la care a asortat un accesoriu roşu pe cap şi pantofi stiletto de aceeaşi culoare. 

image

FOTO Facebook

În cealaltă fotografie sunt surprinşi Meghan, micuţul Archie şi Prinţul Harry, în tonuri alb-negru.

image

FOTO Facebook

  

„În această dimineaţă, fiul Ducelui şi al Ducesei de Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost botezat în Capela privată de la castelul Windsor, într-o ceremonie intimă, oficiată de Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Ducele şi ducesa de Sussex sunt atât de fericiţi să împărtăşească bucuria acestei zile cu fanii care au dat dovadă de susţinere încă de la naşterea fiului lor. Ei vă mulţumesc pentru cât de bine l-aţi primit pe primul lor copil şi sărbătoresc acest moment special. Înălţimile lor Regale sunt fericite pentru momentele petrecute astăzi alături de familia şi de naşii lui Archie. Fiul lor, Archie, a fost botezat purtând replica rochiei de botez regale care a fost purtată de copiii regali în ultimii 11 ani. Originala rochie de botez regal a fost comandată de Regina Victoria în 1841 şi a fost purtată pentru prima dată de fiica sa cea mai mare. A fost ulterior purtată de mai multe generaţii de botezuri regale“, au scris în mediul online Ducele şi Ducesa de Sussex.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, s-a născut la 6 mai 2019, la spitalul privat din Londra. Prinţul Harry şi Meghan Markle, căsătoriţi în mai 2018, s-au instalat anul acesta la Frogmore, proprietate situată pe terenurile Castelului Windsor, la 40 de kilometri vest de capitala britanică. Renovarea reşedinţei a presupus alocarea a 2,4 milioane de lire sterline din bugetul statului, fapt care i-a nemulţumit pe britanici.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite