Fiica Madonnei, Lourdes, apariţie rară la un eveniment monden: cum arată tânăra în vârstă de 20 de ani FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lourdes este fiica Madonnei cu actorul Carlos Leon FOTO Guliver/Getty Images
Lourdes este fiica Madonnei cu actorul Carlos Leon FOTO Guliver/Getty Images

Lourdes Leon, fiica cea mare a cântăreţei Madonna, a participat la Săptămâna Modei de la New York, marcând astfel una dintre puţinele sale apariţii publice.

Lourdes Leon, în vârstă de 20 de ani, a asistat la show-ul designerului american Jeremy Scott, care şi-a prezentat colecţia primăvară-vară 2018 în cadrul New York Fashion Week. 

Tânăra a optat pentru o ţinută lejeră – o rochie galbenă din mătase, care i-a lăsat la vedere colecţia de tatuaje de pe braţe – şi un machiaj minimalist. 

Studentă la Universitatea din Michigan, Lourdes este fiica Madonnei şi a actorului cubanez Carlos Leon şi apare foarte rar în public.   

image

Anul trecut, când şi-a făcut debutul ca model, Lourdes a oferit pentru revista „Vogue“ şi o explicaţie pentru care preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. 

„Sunt foarte mulţi oameni care îmi judecă fiecare mişcare pe care o fac. Este important pentru mine să nu permit ca acest lucru să pună stăpânire pe viaţa mea“, spunea Lourdes. 

image

FOTO Stephen Lovekin/WWD/Rex/Shutterstock 

   

Recent, într-un interviu pentru revista „People“, Madonna a vorbit despre ce înseamnă să fie mama a şase copii, doi biologici –  Lourdes (20 de ani), Rocco (17 ani), cu actorul şi regizorul Guy Ritchie –, şi patru adoptaţi – David (11 ani), Mercy (11 ani) şi gemenii Estere şi Stella (5 ani). 

image

Deşi a recunoscut că uneori viaţa de familie este complicată, Madonna a subliniat că merită tot efortul. 

„Aveam o teorie amuzantă conform căreia pe măsură ce cresc, învaţă să aibă grijă singuri de ei şi devine mai uşor. Dar, în realitate, cu cât cresc, cu atât mai dificil e – pentru că devin adulţi şi chiar au nevoie de îndrumare“, a mărturisit Madonna. 

Vedeta a precizat şi că ea este „părintele cel rău“: „Accept acest rol, ştiu că nu sunt preferata lor. Dar încerc să le dau un exemplu bun. Îmi doresc ca micuţii mei să fie nişte oameni iubitori, decenţi şi plini de compasiune.“

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite