Fiica Andei Călugăreanu trăiește de pe o zi pe alta împreună cu soțul și copilul lor: „Ne este foarte greu”

0
Publicat:

Fiica regretaților artiști Anda Călugăreanu și Dan Tufaru a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta, alături de soțul său și fiul lor, Luca (7 ani). Contactată de Click!, Ioana Tufaru (43 de ani) a dezvăluit că toți trei trebuie să se descurce dintr-un venit lunar de doar 1.100 de lei.

Ioana Tufaru și familia ei. FOTO  Facebook
Ioana Tufaru și familia ei. FOTO Facebook

Ioana Tufaru se luptă să îi ofere un trai cât mai bun foului său, Luca, în vârstă de șapte ani. Fiica regretatei Anda Călugăreanu, artista care a murit în urmă cu trei decenii,  la vârsta de 45 de ani, după ce a fost răpusă de cancer, a dezvăluit că trăiește dintr-un ajutor social care nu-i ajunge până la finalul lunii.

 Anda Călugăreanu și fiica ei, Ioana Tufaru. FOTO Arhivă
Anda Călugăreanu și fiica ei, Ioana Tufaru. FOTO Arhivă

„Ne este foarte greu. Trăim trei persoane din 1.100 de lei pe lună. La teatru nu am mai prins nimic că mergeam și făceam figurație acolo, mai câștigam un ban. Băiatul a început și el scoală, cheltuială multă și cu el. Soțul nu mai lucrează pentru că s-a pensionat pe caz de boală. Momentan, am depus dosarul și așteptăm să vedem cât primește și el”, a spus Ioana Tufaru, pentru Click!

Dana Tufaru, soțul și copilul, în urmă cu câțiva ani. FOTO Click!
Dana Tufaru, soțul și copilul, în urmă cu câțiva ani. FOTO Click!

Destin ca în filme

În momentul când s-a aflat că este însărcinată în șase săptămâni, socrul Ioanei Tufaru a ales să o dea afară pe aceasta din casă, sătul să îi întrețină pe amândoi. Astfel că, Ionuț, partenerul de viață al Ioanei, a decis imediat să își urmeze femeia cu care urma să aibă un copil.

Auzind de cele întâmplate, în acea perioadă, cum că cei doi au ajuns să doarmă în parc, Gigi Becali a ales să le facă cadou un acoperiș deasupra capului, o garsonieră unde să doarmă și să își ducă traiul liniștiți.

 Continuarea, în Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite