Ewan McGregor ar fi fost părăsit de actriţa pentru care şi-a încheiat recent căsnicia de 22 de ani: care a fost motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ewan McGregor este celebru mai ales pentru filmele „Trainspotting“ şi portretizarea lui Jedi Obi-Wan Kenobi în filmele „Star Wars“
Ewan McGregor este celebru mai ales pentru filmele „Trainspotting“ şi portretizarea lui Jedi Obi-Wan Kenobi în filmele „Star Wars“

Actorul scoţian Ewan McGregor (46 de ani) ar fi fost părăsit de actriţa americană Mary Elizabeth Winstead (33 de ani), femeia pentru care starul a pus recent capăt căsniciei de 22 de ani.

Cei doi, care au jucat împreună în „Fargo“, s-ar fi despărţit din cauză că tânăra actriţă nu mai suporta presiunea publică, simţindu-se ruşinată de faptul că era numită „distrugătoare de căsnicii“. Totuşi, eonline.com susţine că surse apropiate celor doi actori spun că în realitate nu ar fi vorba de o despărţire definitivă.

Ewan McGregor s-a despărţit de soţia sa anul trecut, iar după doar câteva luni a fost surprins sărutându-se cu Mary Wlizabeth Winstead, care a divorţat în 2017 după şapte ani de căsnicie. La începutul acestui an, actorul a intentat la rândul lui divorţ, iar acum luptă în instanţă pentru custodia comună a celor patru copii.

Mary Wlizabeth Winstead FOTO Guliver/Getty Images

image

Fosta soţie a actorului a declarat că despărţirea a fost „dezamăgitoare şi supărătoare“, însă preocuparea principală este binele copiilor.

McGregor şi Winstead nu au vorbit niciodată public despre relaţia lor, însă actorul a fost ironizat după ce a mulţumit atât fostei soţii, cât şi actualei iubite în discursul susţinut la gala Globurile de Aur 2018, unde a fost recompensat pentru interpretarea din serialul „Fargo“. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite