Cum vorbeşte Ewan McGregor româneşte, în cel mai nou spot ING

0
0
Ewan McGregor apare în noul spot ING FOTO Getty Images
Ewan McGregor apare în noul spot ING FOTO Getty Images

După actorul Marcel Iureş, starul britanic Ewan McGregor a fost cooptat în campania de rebranding a companiei de pensii ING. În cel mai recent spot, acesta vorbeşte româneşte.

Una dintre personalităţile marcante ale culturii româneşti, Marcel Iureş, a anunţat într-o reclamă rebrandingul companiei ING Asigurări şi Pensii în NN. Un nou spot care rulează de câteva zile pe posturile TV îl are ca protagonist pe starul britanic Ewan McGregor, potrivit paginademedia.ro.

În prima parte a clipului, starul din filmul „Trainspotting“ vorbeşte în engleză, iar la final spune într-o română stricată: „Sau cum spuneţi voi în română, ING Asigurări şi Pensii devine NN“.

Probabil că alegerea lui Ewan McGregor (43 de ani) în acest spot publicitar nu a fost întâmplătoare. În 1999, acesta a interpretat rolul principal în pelicula „Rogue Trader“, un dealer ale cărui operaţiuni greşite au condus la prăbuşirea celei mai vechi bănci din Marea Britanie: Barings Bank.După faliment, banca a fost cumpărată de ING Group pentru suma modică de o liră sterlină.

Ewan McGregor este cunoscut pentru pelicule de succes precum „Trainspotting“ (1996), „Moulin Rouge“ (2001) şi „The Ghost Writer“ (2010), dar şi pentru roluri în teatru.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite