Emoţii mari! Copiii vedetelor pleacă la studii în ţări străine. Amalia Năstase a instalat-o deja pe Alessia la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
amalia nastase

A venit şi acel moment frumos, unic, plin de mândrie pentru orice părinte, dar sfâşietor în acelaşi timp, în care copilul „îşi ia zborul din cuib”. După ce în vară au trecut prin emoţiile Bacalaureatului, apoi al admiterii la facultate, Dan Bittman, Anca Serea, Cabral şi Amalia Năstase trebuie acum să-şi ia rămas bun de la copiii lor cei mari, care încep facultatea peste hotare.

Alessia Năstase a ajuns în Franţa. E studentă cu bursă

„Noi începuturi”, a scris Amalia Năstase duminică, în dreptul unei fotografii în care apare alături de fiica ei, Alessia, pe străzile din Franţa. S-a dus să o conducă la facultate şi să o instaleze. Fiica cea mare a lui Ilie Năstase a primit bursă la o universitate de prestigiu, unde va studia „Artă, media şi tehnologie”, specializarea „Arte frumoase”. „Sunt mândru de fetele mele. Alessia desenează de la vârsta de 3-4 ani. Nu am emoţii legat de cum se va descurca într-o ţară străină, pentru că este o fată inteligentă, descurcăreaţă, plus că acolo avem prieteni. Deci nu este singură. Mama ei s-a ocupat de treaba asta, eu nici financiar nu pot spune că mă ocup, pentru ca ea are bursă, deci nu are prea mare nevoie de mine”, a declarat pentru Click! Ilie Năstase.

Anca Serea, tristă că nu îşi va mai strânge în braţe fiul

anca serea

„Cu toate că ascunde o mare bucurie şi mândrie, ziua de astăzi aduce pentru mine şi familie şi un motiv de întristare. David, fiul meu cel mare, primul născut, îşi ia zborul de acasă şi pleacă să studieze în Olanda. Sunt extrem de mândră că am un băiat atât de bun şi inteligent, care îşi va urma visul şi va învăţa multe lucruri interesante într-o ţară străină, însă evident că mă gândesc că nu îi voi mai vedea faţa în fiecare zi, că nu îl voi mai putea strânge în braţe... Deşi a ajuns atât de înalt încât el mă strânge pe mine-n braţe”, a scris luni pe Facebook Anca Serea. Nici acum nu-i vine să creadă cât de repede au trecut anii. „Parcă ieri era un bebeluş şi îl legănam să adoarmă. Iar acum a devenit bărbat, un om responsabil, care păşeşte cu încredere pe drumul vieţii”, adaugă vedeta. David va studia Filosofia şi, de acum, va veni acasă doar în vacanţe.

Citeşte continuarea pe click.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite