Ellen DeGeneres a donat un milion de dolari unor fani. Ce condiţie a impus vedeta: „Este cel mai mare dar pe care l-am făcut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ellen degeneres foto ap

Vedeta de televiziune din Statele Unite Ellen DeGeneres (61 de ani) a decis să doneze 1 milion de dolari mai multor fani ai săi, dacă aceştia îndeplineau o anumită condiţie.

Ellen DeGeneres a făcut o donaţie de 1 milion de dolari fanilor săi care au făcut acte de caritate, potrivit ET Canada. Astfel, prezentatoarea TV vrea să îi răsplătească pe cei care au făcut fapte bune şi în cadrul emisiunii sale „The Ellen DeGeneres Show“ a dorit să celebreze actele de caritate făcute de câţiva dintre fanii săi.

„Voi toţi veţi împărţi acest dar. Este cel mai mare cadou pe care l-am dat vreodată cuiva şi sper că veţi continua să îl răsplătiţi în continurea şi să oferiţi tot binele. Voi veţi împărţi un milion de dolari“, a declarat DeGeneres publicului.

Vedeta a lansat o campanie, în parteneriat cu Cheerios, pentru a încuraja oamenii obişnuiţi să facă un milion de acte caritabile, iar o parte dintre aceste persoane au fost invitate într-o ediţie specială a emisiunii sale.

Printre aceste persoane s-a aflat un cuplu care şi-a folosit proprii bani să ajute oamenii afectaţi de uraganul Harvey. O altă invitată a fost o profesoară care i-a donat unul din rinichi mamei unui student al său.

DeGeneres l-a invitat şi pe un bărbat care a renunţat la job-ul său pentru a investi 150,000 de dolari într-o fermă, cu scopul de a veni în ajutorul unor animale.  

Ellen DeGeneres este căsătorită cu actriţa şi fotomodelul Portia Rossi, în vârstă de 46 de ani, din 2008 şi spune despre aceasta că este persoana care o înţelege, care o iubeşte pentru tot ceea ce este şi datorită căreia este fericită în prezent. 

Ellen DeGeneres, născută pe 26 ianuarie 1958, este o actriţă, prezentatoare şi scriitoare americană. A jucat rolul principal în sitcomul „Ellen“ din 1994 până în 1998 şi îşi prezintă propriul talk show TV, „The Ellen DeGeneres Show“,  începând din anul 2003premiat cu 30 de Emmy. Vedeta americană a prezentat de două ori gala de decernare a premiilor Oscar şi a câştigat numeroase trofee în televiziune, inclusiv 26 premii Daytime Emmy şi un premiu Primetime Emmy. În 2017, Ellen DeGeneres ocupa locul 16 în topul Forbes al celor mai bine plătite celebrităţi din lume, cu 77 de milioane de dolari. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite