Cum arată fosta reşedinţă de lux a vedetei Ellen DeGeneres, scoasă la vânzare pentru 33 de milioane de euro FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta reşedinţă de lux a vedetei de televiziune Ellen DeGeneres (60 de ani) şi a soţiei ei, actriţa Portia de Rossi (45 de ani), a fost scoasă la vânzare. Casa, care dispune de un decor impresionant, valorează peste 30 de milioane de euro.

Potrivit Elle Décor, reşedinţa cu cinci dormitoare din Beverly Hills, care le-a aparţinut lui Ellen DeGeneres şi soţiei sale, Portia de Rossi, a fost scoasă recent la vânzare pentru suma de 33,7 milioane de dolari. 

Situată în cartierul Trousdale Estates, luxoasa reşedinţă a fost proiectată de renumitul arhitect Harold Levitt în 1956 şi i-a aparţinut designerului de interior Kelly Wearstler, între anii 2002 şi 2006.

Deşi fosta reşedinţă a celebrei Ellen DeGeneres este amplasată în spatele unor porţi imense, ferestrele înalte, din podea până în tavan, şi lumina naturală care inundă tot interiorul oferă o atmosferă deschisă şi primitoare. 

Imobilul găzduieşte, de asemenea, o bucătărie generoasă, o terasă spaţioasă, o zonă de luat masa în aer liber, piscină, bibliotecă, bar, sală de jocuri, sală de gimnastică şi un dormitor matrimonial cu două băi separate. 

Vila a fost denumită „The Skouras Residence“, referindu-se la primii săi proprietari din anii 1950, Diane şi Charles Skouras Jr., proprietarii unui lanţ de cinematografe, scrie mydomaine.co.uk. 

Iată cum arată:

image

Un şemineu din marmură este elementul principal de decor din camera de zi - un obiect clasic din reşedinţele anilor 1950. FOTO mydomaine.co.uk

image

Ferestrele largi oferă o privelişte impresionantă FOTO mydomaine.co.uk

image

FOTO mydomaine.co.uk

image

Dormitorul principal FOTO mydomaine.co.uk

  

image

Bucătăria este dotată cu aparate şic, din oţel inoxidabil şi blaturi din marmură neagră FOTO mydomaine.co.uk

  

image

Sala de mese FOTO mydomaine.co.uk

image

FOTO mydomaine.co.uk

image

Piscina FOTO mydomaine.co.uk

image

FOTO mydomaine.co.uk

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite