Dragoş Pătraru, despre „renaşterea“ lui Iohannis în al doilea mandat: „Omul a fost absent cinci ani din viaţa publică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatorul TV Dragoş Pătraru (41 de ani) consideră că preşedintele Klau Iohannis (60 de ani) a avut puţine ieşiri publice, iar în al doilea mandat va uita promisiunea făcută, aceea că va avea un mandat „mai intens“.

Dragoş Pătraru a criticat declaraţia în care Klaus Iohannis a promis că va avea un mandat „mai intens“, scrie Libertatea.

„Am râs foarte tare, e o declaraţie pe care nu a băgat-o multă lume în seamă, dar este tot de acest nivel, adică, ok, preşedintele este din alt aluat, e la ani lumină de cei de la PSD şi de cei mai mulţi dintre cei de la PNL, dar are câteodată nişte declaraţii fantastice“, a spus Pătraru în emisiunea „Adriana Nedelea la fix“.

În opinia lui Dragoş Pătraru, Iohannis a fost „absent“ din viaţa publică de cele mai multe ori, în timpul mandatului său. 

„Domnul preşedinte, din ce înţeleg eu, a rămas cu impresia că a avut un mandat intens, dacă acesta va fi mai intens. Dacă facem o analiză, chiar şi Viorica Dăncilă dacă am fi, ne dăm seama că preşedintele nu a avut un mandat intens, asta consideră dânsul în condiţiile în care chiar şi cei mai mari susţinători ai domniei sale recunosc că omul a fost absent cinci ani din viaţa publică, cu acele mici excepţii foarte importante“, a mai spus realizatorul TV.

Pătraru a vorbit şi despre excepţiile la care a făcut referire: „Prezenţa la guvern cu ordonanţa 13, cu amnistia şi graţierea, dar în rest (Iohannis - n.r.) nu a existat, nu a pus presiune pe Guvern, nu a făcut absolut nimic. Dispărea pur şi simplu cu lunile. Mă bucur să aud că va fi mai intens cel de-al doilea mandat“.

Prezentatorul TV este de părere că preşedintele va uita rapid promisiunea făcută şi că nicidecum nu va exista o schimbare: „Cred că preşedintele va uita repede ce a vorbit în această campanie, dânsul singur. Nu vom asista la o transformare a preşedintelui, îi lasă pe ăştia, iar dacă nu îşi fac datoria va ieşi să spună asta după alegeri. Vedem cum vor fi alegerile, dacă vor fi sau nu anticipate şi vedem ce se va întâmpla. Nu-l văd însă pe preşedinte decât ieşind o dată pe an şi spunând «Dom’le, nu e în regulă ce faceţi voi acolo, hai că mă duc înapoi»“.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite