Cum a reușit Andreea Marin să slăbească aproape 15 kilograme. „V-ați schimbat” VIDEO

0
Publicat:

Andreea Marin a dezvăluit în cadrul emisiunii Vorbește Lumea cum a câștigat lupta cu kilogramele în plus. În doar patru luni, vedeta a reușit să slăbească aproape 15 kilograme.

Celebra realizatoare a „Surprizelor” de altădată a reușit să scape de 15 kilograme în patru luni. Andreea Marin a mărturisit că un rol important l-au avut atât motivația, cât și procedurile corporale pe care le-a urmat.

Am slăbit aproape 15 kilograme vara asta, care a fost și cu vacanțe, și, firește, îți e poftă de una, de alta (...). Imediat ce m-am întors din vacanță am revenit la Carmen, la cabinet, acolo unde merg cu regularitate de două ori pe săptămână pentru proceduri corporale. Pentru că degeaba pierzi kilograme dacă nu ajuți corpul să fie în armonie. (...) Pentru echilibru și armonie personală e nevoie și de proceduri corporale”, a spus vedeta în emisiunea Vorbește Lumea.

„Nu aveți nimic altceva decât kilogramele de dat jos”

Andreea Marin a povestit că, înainte de a slăbi, a mers la o consultație medicală, acuzând unele probleme de respirație.

Medicul a recunoscut-o și a apostrofat-o pentru kilogramele în plus. 

„Eu vă știu pe dvs. de vreo 20 de ani, de la <<Surprize, Surprize>>, am venit la dvs în emisiune, poate nu vă mai amintiți, m-am schimbat și eu, v-ați schimbat și dumneavoastră, dar dumneavoastră v-ați schimbat cu 20 de kilograme în plus (...). Mi-a spus: Doamnă, nu aveți nimic altceva decât kilogramele de dat jos. Toată viața dumneavoastră se va îmbunătăți”, a spus Andreea Marin în emisiunea Vorbește lumea. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite