Dezvăluirile lui Michael Hall, din Dexter: „Nu sunt 100% heterosexual“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul a fost recompensat cu un Glob de Aur pentru rolul lui Dexter FOTO Guliver/Getty Images
Actorul a fost recompensat cu un Glob de Aur pentru rolul lui Dexter FOTO Guliver/Getty Images

Actorul american Michael C. Hall (47 de ani), cunoscut mai ales pentru rolul din serialul „Dexter“, a mărturisit că nu se consideră complet heterosexual şi că simte nevoia unei conexiuni intime cu un bărbat, explicând şi care crede ar fi motivul.

Într-un interviu pentru The Daily Beast, Michael C. Hall a declarat că şi-a descoperit fluiditatea sexuală odată cu portretizarea unor personaje homosexuale, însă a precizat că nu a întreţinut niciodată relaţii intime cu un bărbat. 

„Cred că există un spectru. Sunt în el, sunt heterosexual, dar dacă ar exista un procent în care ar fi măsurată orientarea sexuală, aş spune că nu sunt 100% heterosexual“, a declarat Hall. 

Declaraţiile vin în contextul în care actorul a interpretat în ultimii ani mai multe personaje gay atât în spectacole de teatru, cât şi în seriale, un exemplu fiind rolul lui David Fisher din seria HBO „Six Feet Under“. 

Starul, recompensat cu Globul de Aur pentru rolul lui Dexter Morgan, spune că personajele gay l-au ajutat să-şi exploreze sexualitatea. Hall a dezvăluit şi că simte dorinţa unei relaţii sexuale cu un bărbat, însă pune acest lucru pe seama faptului că a fost privat de figura paternă, tatăl lui murind pe când avea doar 11 ani. 

„Nu am făcut niciodată sex cu un bărbat. Însă am simţit mereu nevoia unei relaţii intime cu un bărbat, probabil pentru că am simţit lipsa tatălui. Nu vreau să sugerez că o relaţie emoţională dintre tată şi fiu poate stârni o asemenea dorinţă. Însă eu mi-am dorit mereu să am legături emoţionale cu bărbaţi dincolo de a ieşi la o bere, a bate palma sau a juca fotbal împreună“. 

Actorul a recunoscut şi că s-a simţit atras de actorul şi regizorul John Cameron Mitchell când l-a văzut în musicalul Hedwig. 

Michael C. Hall a fost căsătorit de trei ori. În 2002, s-a însurat cu Amy Spanger, alături de care a jucat în musicalul Chicago, dar au divorţat în 2006. De asemenea, în 2008, s-a căsătorit cu actriţa Jennifer Carpenter, care i-a fost parteneră în serialul „Dexter“, însă au divorţat după doi ani. Din 2016 este căsătorit cu Morgan Macgregor, critic literar şi scriitoare. 

Michael Hall si sotia Morgan Macgregor foto guliver/getty images
Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite