Dezvăluiri despre primele întâlniri dintre prinţul Harry şi Meghan Markle. Cine a spus primul „Te iubesc!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul Harry şi Meghan Markle
Prinţul Harry şi Meghan Markle

Extrase din cartea „Finding Freedom“ care include reportaje şi interviuri cu apropiaţi ai prinţului Harry şi Meghan Marple, oferă detalii despre primele întâlniri ale cuplului. Cei doi nu s-au sărutat la prima întâlnire, dar au flirtat şi au lăsat să se vadă chimia dintre ei.

Revista britaică „The Times“ a publicat extrase din cartea „Finding Freedom“ a corespondenţilor regali Omid Scobie şi Carolyn Durand. Cartea include reportaje şi interviuri cu apropiaţi ai prinţului Harry şi Meghan Markle, oferind o perspecivă a alegerii acestora de a renunţa  la drepturile conferite de statutul de membri ai casei regale. Cei doi jurnalişti au obţinut şi detalii despre cum a început relaţia dontre Meghan şi Harry, cât de repede şi profund s-au îndrăgostit şi cum au reuşit să rămână departe de blitzurile presei tabloide.

La prima întâlnire, care a durat trei ore, Harry a vorbit despre eforturile lui caritabile în Africa, găsind astfel o pasiune comună cu Meghan, care era interesată să ajute la rândul ei.

Meghan şi Harry nu s-au sărutat în prima lor întâlnire, dar au făcut planuri în acea seară pentru a se vedea a doua zi. La a doua întâlnire au ieşit la cină, unde au flirtat şi au lăsat să se vadă chimia dintre ei.

În seara următoare, Harry a invitat-o pentru prima dată pe Meghan la Palatul Kensington.

„Nu m-am simţit niciodată atât de în siguranţă, atât de aproape de cineva într-un timp atât de scurt”, s-a confesat ducesa, adăugând că putea vorbi cu Harry despre lucruri pe care nu le-ar fi abordat cu alţi oameni.

Prinţul Harry a fost primul care a spus „te iubesc” în relaţia cu Meghan Markle, după doar trei luni, prietenii acestora dezvăluind că cei doi au devenit foarte rapid obsedaţi unul de celalalt.

Cuplul nu a împărtăşit niciodată cine a fost cel care i-a stabilit la acea primă întâlnire.

La început, cei doi au încercat să-şi ascundă relaţia, însă Meghan a postat pe Instagram o poză cu inimioare şi mesajul "sărută-mă! #londra". De asemenea, ea i-a dat follow contului privat al lui Harry.

Volumul „Finding Freedom“  urmează să fie lansat pe 11 august, însă cei doi jurnalişti publică deja pasaje în ziarul Times. Autorii, care susţin că au intervievat 100 de prieteni de-ai cuplului, afirmă, de asemenea, că Meghan era numită la palat drept “showgirl”.


 

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite