Designerul Răzvan Ciobanu, despre atitudinea Mihaelei Rădulescu: „Mă întreb cum de a purtat haine desenate de un «anormal»“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu (39 de ani) s-a declarat nemulţumit de atitudinea Mihaelei Rădulescu (45 de ani) faţă de comunitatea homosexualilor, acesta scriind pe Facebook că este mirat cum vedeta a putut să poarte haine realizate de un „anormal“.

Designerul Răzvan Ciobanu, membru declarat al comunităţii gay, a scris pe Facebook că, deşi nu dorea să scrie despre acest subiect, a ţinut să precizeze că este deranjat de atitudinea Mihaelei Rădulescu faţă de homosexuali, declarându-se totodată surprins că aceasta i-a purtat hainele. Acesta a mai scris că de multe ori i-a ascuns micismele şi că îi pare rău că i-a realizat ţinute vestimentare.

Răzvan Ciobanu: „Îmi pare rău că i-am acoperit micismele şi că i-am făcut haine“

„(...) Simt că sunt oameni, heterosexuali, care îmi iau apărarea. Mie, nouă. Nu sunt de acord cu comportamentul deviat, desuet şi vulgar. La niciun individ, indiferent de preferinţele lui sexuale. Îmi pare bine că Mihaela a scot inepţia asta pe gură, pardon, în scris. Îmi pare rău pentru toate situaţiile în care i-am ţinut partea, în care i-am acoperit micismele şi, da, îmi pare rău că i-am făcut haine. Mă întreb cum de le-a purtat fiind desenate de un «anormal». Mă bucur să văd atâta solidaritate cu o cauză care nu îi priveşte pe cei mai mulţi. Şi mă bucur pentru că ştiu şi simt că majoritatea mă vedete precum sunt. Normal“, a scris designerul pe Facebook.

După ce a stârnit comentarii acide în urma apariţiilor din show-ul „Românii au talent“, Mihaela Rădulescu a iniţiat încă o dezbatere aprinsă în mediul virtual odată cu atacul dur lansat la adresa homosexualilor. Într-un text publicat pe blogul personal, intitulat persoanele gay sunt anormale. Mihaela Rădulescu consideră că persoanele gay nu ar trebui să fie deranjate, dar, în acelaşi timp, nici ele nu trebuie să deranjeze pe nimeni, prin afişarea sfidătoare în public. În calitate de mamă, aceasta a adăugat că nu vrea să îşi vadă copilul „nici gay, nici terorist, nici cerşetor, nici drogat, nici depresiv“.

Mihai Bendeac şi Andreea Raicu au criticat-o pe Mihaela Rădulescu

Printre vocile care au desfiinţat judecăţile emise de Mihaela Rădulescu se numără şi actorul Mihai Bendeac şi fosta prezentatoare TV Andreea Raicu. Bendeac, care i-a dedicat un amplu text, publicat pe aici, respectiv aici

Mai mult, „războiul“ dintre vedetă şi opozanţii ei s-a dus şi pe pagina de Facebook a lui Felix Baumgartner, actualul iubit al Mihaelei, după ce paraşutistul a publicat o fotografie cu o copertă a unei reviste pe care a apărut Mihaela Rădulescu.

În replică, Mihaela Rădulescu a postat un mesaj în care evidenţiază că a susţinut întotdeauna dreptul la libera exprimare, dar şi drepturile minorităţilor şi niciodată nu i-a tratat cu superioritate pe homosexuali. „În primul şi în primul rând, vreau să vă spun cât pot eu de clar şi cât de dispuşi sunteţi voi să înţelegeţi, că am susţinut mereu dreptul la libera exprimare, dreptul la opinie, drepturile oricărui om, drepturile tuturor minorităţilor, implicit şi pe cele ale comunităţii gay! Nu am avut niciodată un comportament care să-i facă să simtă vreo aversiune sau vreo diferenţă între noi. Am promovat acţiunile lor în nenumărate emisiuni, i-am invitat în emisiunile mele, i-am primit în casa mea şi nu i-am privit niciodată superior sau diferit“, şi-a început Mihaela Rădulescu textul, precizând că are prieteni apropiaţi care sunt homosexuali.

Revista „Elle“ nu mai colaborează cu vedeta

Recent, Ringier România a decis să renunţe la colaborarea cu vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu, care scria o pagină de opinie în revista „Elle“, comapania dorind să nu facă parte dintr-o controversă cu care nu se identifică.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite