Mihaela Rădulescu, criticată pe pagina de Facebook a lui Felix Baumgartner: „Ai putea să iubeşti şi declaraţiile homofobe pe care le-a făcut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela
Rădulescu a fost criticată pe pagina de Facebook a lui Felix
Baumgartner FOTO Pro TV
Mihaela Rădulescu a fost criticată pe pagina de Facebook a lui Felix Baumgartner FOTO Pro TV

„Războiul“ comentariilor dintre Mihaela Rădulescu (45 de ani) şi „opozanţii“ ei s-a mutat, acum, pe pagina de Facebook a lui Felix Baumgartner (45 de ani), actualul iubit al vedetei. Comentatorii l-au atenţionat pe sportiv că vedeta este „o femeie cu moravuri uşoare“ care face „declaraţii homofobe împotriva minorităţilor sexuale“. În cazul unora dintre aprecieri, Mihaela a răspuns de pe contul personal.

După ce a stârnit comentarii acide în urma apariţiilor din show-ul „Românii au talent“, Mihaela Rădulescu a iniţiat încă o dezbatere aprinsă în mediul virtual odată cu atacul dur lansat la adresa homosexualilor. Într-un text publicat pe blogul personal, intitulat persoanele gay sunt anormale. Mihaela Rădulescu consideră că persoanele gay nu ar trebui să fie deranjate, dar, în acelaşi timp, nici ele nu trebuie să deranjeze pe nimeni, prin afişarea sfidătoare în public. În calitate de mamă, aceasta a adăugat că nu vrea să îşi vadă copilul „nici gay, nici terorist, nici cerşetor, nici drogat, nici depresiv“.

„Pro TV cunoştea atitudinea Mihaelei Rădulescu, însă şi-a asumat asocierea pentru rating“

Se pare că explicaţiile Mihalei Rădulescu au fost sesizate şi de sponsorul emisiunii „Românii au talent“ care a cerut producătorilor să nu mai existe derapaje. „Sponsorul susţine show-ul, nu o anumită vedetă, dar nu poate rămâne indiferent la ce se întâmplă şi la tot ce are legătură cu emisiunea în cauză. Sponsorul nu susţine genul acesta de ieşiri. În urma incidentelor din ediţiile trecute, au fost discuţii între acestia şi Pro TV, iar producătorii emisiunii au asigurat sponsorul că totul va continua mult mai moderat şi că nu vor mai exista derapaje. Acum, că Mihaela şi-a cerut scuze, a fost evitat prejudiciul pe partea de imagine. Pro TV cunoştea atitudinea Mihaelei Rădulescu, însă şi-a asumat asocierea pentru rating, iar rezultatele sunt pe măsura aşteptărilor“, au explicat surse oficiale apropiate discuţiilor, potrivit ziarului „Ring“.

„Ai putea să iubeşti şi declaraţiile homofobe pe care le-a făcut împotriva minorităţilor sexuale“

Aşa cum era de aşteptat comentariile vedetei de televiziune au stârnit o sumedenie de reacţii negative, aceasta devenind în scurt timp principala ţintă a comunităţii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transsexuali - n.r.), dar şi a bloggerilor. Acum, însă, „războiul“ dintre vedetă şi opozanţii ei s-a dus şi pe pagina de Facebook a lui Felix Baumgartner, actualul iubit al Mihaelei, după ce paraşutistul a publicat o fotografie cu o copertă a unei reviste pe care a apărut Mihaela Rădulescu. „Haha, îmi iubesc prietena! Indiferent cât de sus am ajuns, ea mă duce şi mai sus“, a scris sportivul, prilej cu care fanii au reacţionat fie prin mesaje laudative, fie prin a o pune la zid pentru comentariile considerate homofobe.

„O femeie minunată“, „Şi noi o iubim, ţine de ea bine, merită“, „Cea mai bună alegere“, „Un bărbat care are curajul să-şi declare dragostea în public e unul pe care îl respect“, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor lui Baumgartner.

„Ai putea să iubeşti şi declaraţiile homofobe pe care le-a făcut împotriva minorităţilor sexuale“, i-a scris o româncă lui Felix, moment în care Mihaela Rădulescu i-a răspuns: „Bine că ştii germană, ca să citeşti postarea de mai jos a lui Felix. Ai avea o surpriză colosală“. Vedeta a făcut referire la faptul că Baumgartner i-a trimis un mesaj de încurajare interpretului austriac Andreas Gabalier, care a avut o dispută cu Conchita Wurst. Totodată, Mihaela a mărturisit că Felix „e derutat şi dezgustat, nu ştie ce să mai creadă despre poporul român“.

image

Captură cu comentariile fanilor FOTO Facebook

„Cât de patetici şi idioţi sunteţi, cât de tare vă faceţi de râs pentru nimic. Şi purtaţi nume de «bărbaţi»“, a fost unul dintre comentariile vedetei după ce un fan al lui Baumgartner i-a scris că aceasta are „prea multe intervenţii estetice“. „Doamne, ce bărbaţi de joasă calitate în România. Zău că meritaţi ca toate româncele să plece, să rămâneţi aşa urâţi, strâmbi, burtoşi, prost crescuţi şi singuri“, a replicat o comentatoare. Mihaela Rădulescu a comentat şi ea: „Ei, nu toţi, doar ăştia mai fără cohones şi ăia cu pagini false de Facebook. Nişte golani, nişte oameni ieftini şi neiubiţi“.

image

Comenatariile fanilor FOTO Facebook

După ce mai mulţi comentatori au postat poza în care Mihaela Rădulescu se sărută cu Daniela Nane, vedeta a demonstrat că nu e deranjată de acţiunea fanilor şi a mărturisit că lui Felix îi place ipostaza în care a pozat. „Aţi pus poza doar de trei ori? Păcat, e atât de frumoasă şi de veche, are atâta poveste şi tâlc. Dar, pentru că Manualul pentru Proşti, şi anume ziarul Libertatea, a furat-o din revista Tabu şi a desprins-o dintr-un context în care avea sens, vă aduc la cunoştinţă că Felix, ca orice bărbat normal la cap, o adoră“, a comentat vedeta.

În legătură cu pictorialul pentru „Tabu“, Daniela Nane a intervenit şi a scris pe Facebook că „nu avea nicio legătură cu comunitatea gay, coperta era doar o trimitere ironică şi amuzantă la foarte recentul sărut dintre Britney Spears şi Madonna din acea perioadă“ (2002). Iniţial, vedeta a specificat că pictorialul avea în vedere drepturile colectivităţii lesbiene, gay, bisexuale şi transsexuale, fiind „un manifest inedit, la acea vreme, pentru deschidere, pentru toleranţă şi acceptare a tuturor celor care ni se par diferiţi“.

În timp ce unii comentatori îşi cereau scuze în „numele poporului român“, Mihaela a postat un ultim mesaj în care le-a mulţumit celor care „au răspuns onest, simplu şi cald unei frumoase declaraţii de iubire“.

Aşa cum era de aşteptat, reacţiile la adresa Mihaelei Rădulescu au fost necruţătoare. Asociaţia ACCEPT, cea mai mare organizaţie neguvernamentală din România care apără drepturile persoanelor LGBT, a condamnat-o public pe vedetă, menţionând că „ura viscerală faţă de această comunitate este evidentă în fiecare frază încropită.“

Mihaela Rădulescu, criticată de colegii de breaslă

Printre vocile care au desfiinţat judecăţile emise de Mihaela Rădulescu se numără şi actorul Mihai Bendeac şi fosta prezentatoare TV Andreea Raicu. Bendeac, care i-a dedicat un amplu text, publicat pe aici, respectiv aici

În replică, Mihaela Rădulescu a postat pe contul de Facebook un nou mesaj în care evidenţiază că a susţinut întotdeauna dreptul la libera exprimare, dar şi drepturile minorităţilor şi niciodată nu i-a tratat cu superioritate pe homosexuali. „În primul şi în primul rând, vreau să vă spun cât pot eu de clar şi cât de dispuşi sunteţi voi să înţelegeţi, că am susţinut mereu dreptul la libera exprimare, dreptul la opinie, drepturile oricărui om, drepturile tuturor minorităţilor, implicit şi pe cele ale comunităţii gay! Nu am avut niciodată un comportament care să-i facă să simtă vreo aversiune sau vreo diferenţă între noi. Am promovat acţiunile lor în nenumărate emisiuni, i-am invitat în emisiunile mele, i-am primit în casa mea şi nu i-am privit niciodată superior sau diferit“, şi-a început Mihaela Rădulescu textul, precizând că are prieteni apropiaţi care sunt homosexuali.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite