Delia a spus adevărul despre relația cu Oana, sora ei: „Era foarte enervantă, acum e mai greu...”

0
Publicat:

Puțină lume știe ce diferență de vârstă este între una dintre cele mai de succes artiste din România și sora ei. Delia și Oana Matache seamănă ca două picături de apă și se înțeleg de minune, chiar dacă le despart 8 ani.

Această situație nu a fost așa întodeauna, În copilărie, cele două se mai ciondăneau, iar Delia a mărturisit că îi plăcea să își tachineze sora mai mică, scrie click.ro.

Delia și Oana Matache FOTO Adevărul
Delia și Oana Matache FOTO Adevărul

 „Ea a fost mai chinuită, pentru că sunt sora mai mare și îmi place să o chinui. Acum, cumva fizic, e mai greu, că suntem la fel, dar când eram mică testam foarte multe chestii pe ea. Nu eram un om rău, dar eram inventivă și creativă. Îi furam din mâncare până la tot felul de chestii”, a spus Delia, în timp ce Oana a adăugat: „Chestii enervante. Era foarte enervantă, dar și eu cred că eram foarte enervantă când eram mică și mă țineam după ea pe afară.”

Citește articolul complet pe click.ro

Delia împlinește astăzi 42 de ani

Cântăreața Delia Matache s-a născut la 7 februarie 1982. A absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” și a urmat cursurile Universității Naționale de Muzică din București. În anul 1999, Delia Matache a debutat în industria muzicală.    

Între 1999-2003 a făcut parte din trupa N&D. Prima piesă din cariera sa solo este „Parfum de fericire”. 

Amintim câteva dintre piesele sale: „Pe aripi de vânt”, „Gura ta”, „Inimi desenate”, „Ce are ea” și „Cine m-a făcut om mare”. 

Anul trecut, Oana Matache a divorțat de Răzvan Miheț, cu care era căsătorită din anul 2017.

Sora artistei, Oana Matache, a mai cochetat cu muzica, însă a ales să dedice mai mult timp familiei, în special creșterii celor doi copii pe care îi are cu Răzvan Miheț. În prezent, Oana Matache formează un cuplu cu Radu Siffredi. 

În plus, cu privire la relația cu fostul soț, aceasta a afirmat de nenumărate ori că sunt în relații foarte bune.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite