Delia, apariție de infarct în piața Obor. Artista a purtat cu stil o sacoșă de rafie pe umăr: „Balenciaga, baby!”

0
Publicat:

Delia a reușit să își uimească din nou fanii. Îndragita cântăreața a avut o apariție de infarct în piața Obor. Ca o femeie care se respectă, artista a mers la cumpărături. Dar nu oricum, ci cu o sacoșă de rafie pe umăr.

Imaginile au fost postate pe Facebook și au stârnit un val de reacții. În timp ce unii dintre fanii s-au arătat încântați de atitudinea cântăreței, alții nu s-au sfiit să o critice pentru acest gest.

Delia, una dintre cele mai excentrice cântărețe FOTO Instagram
Delia, una dintre cele mai excentrice cântărețe FOTO Instagram

Delia este una dintre cele mai excentrice cântărețe din România, și nu de puține ori a atras atenția prin stilul său vestimentar. Artoista poartă haine scumpe, ultima  modă. Recent, ea a apărut în metrou, cu o sacoșă de rafie pe umăr, după ce și-a făcut cumpărăturile în piața Obor.

Delia, la cumpărături în piața Obor FOTO Facebook OfficialDelia
Delia, la cumpărături în piața Obor FOTO Facebook OfficialDelia

„Am treburi”, a scris Delia în dreptul imaginilor. Urmăritorii săi au reacționat imediat:„Mișto rafie”, „Îmi place”, „Hai în Dragon!”, „Dacă mamaia te-ar putea vedea, sunt sigură că ar fi mândră cu cât stil porți sacoșa aia”, „Bine ai venit printre muritori!”, „Haterii vor spune că ți-ai luat metrou privat”, Bravo, păstrează tradiția dragă Delia!”, „Ești zuză rău!”, „Balenciaga, baby!”  sunt doar câteva dintre comentariile postate în mediul online. După ce a făcut cumpături, spre deliciul comercianților și al clienților din piață, Delia a plecat spre casă cu metroul.

Delia a șocat cu ținuta sa. Arista a primit cuvinte dure: „Lumea zice că-s Satana”

În noiembrie 2023, pentru prima dată la un post de radio, Delia și sora sa, Oana Matache, au cântat, la Radio Zu, prima piesă lansată împreună: „Jimmy Samurai”. Ținuta în care a apărut nonconformista vedetă i-a speriat pe unii internauți.

Nu doar piesa a atras atenția urmăritorilor, ci și ținuta Deliei: pantaloni de blugi până la genunchi și o bluză supradimensionată, la care a accesorizat ochelari de soare, o cagulă tricotată cu coarne și celebrele ei cizme gigant galbene, un model cu care au fost văzute mai multe vedete internaționale. 

Comentariile internauților au apărut imediat.

„Ați devenit ultima generație de psihopați….și ce păcat de talentul vostru”, „se vede că stăpânul tău este diavolul!! semeni cu el !! rușine”, „Eeee ce va mai plac drogurile feteleeeee”,  sunt doar câteva dintre mesaje, potrivit Playtech.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite