De Niro, atac la copiii lui Donald Trump: „I-aş fi dezmoştenit până acum. O familie de gangsteri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
robert de niro foto getty images

Robert De Niro (76 de ani) îl atacă din nou pe Donald Trump. De această dată, legendarul actor a lansat o tiradă de critici la adresa celor doi copii adulţi ai preşedintelui american, Trump Jr. (41 de ani) şi Ivanka Trump (38 de ani).

Legendarul actor a fost prezent în emisiunea „The View“ de la ABC pentru a promova noul film al lui Martin Scorsese, „The Irishman“, unde deţine rolul principal. De Niro nu a pierdut însă ocazia de a lansa o nouă tiradă la adresa liderului american.

De această dată, actorul i-a criticat pe cei doi copii adulţi ai preşedintelui Statelor Unite, Trump Jr. Şi Ivanka Trump. De Niro a subliniat faptul că familia lui Donald Trump este una de „gangsteri“, potrivit Daily Mail. 

„Nu vreau să înţeleagă greşit copiii mei, dar dacă ei ar fi făcut lucrurile pe care Trump Jr. şi Ivanka le-ar fi făcut, n-aş mai fi vrut să fiu rudă cu ei. I-aş fi dezmoştenit până acum. Şi aş fi avut o discuţie serioasă cu ei“, a declarat De Niro.

Declaraţiile lui De Niro vin la scurt timp după ce actorul a mărturisit că nu ar juca niciodată într-un film rolul actualului preşedinte american pentru că „nu există nimic bun la el sau la familia lui“.

„Nu văd nimic bun la el sau la familia lui. Nicio asemenea calitate. Sunt corupţi. Sunt ca o familie de gangsteri“, a completat el.

Întrebat de una dintre gazdele emisiunii dacă Trump este într-adevăr „mai rău decât orice personaj abominabil interpretat de el“, aşa cum a susţinut, actorul a răspuns: „În opinia mea, este mai rău. Pentru că nu are nicio înţelegere faţă de tot ce se întâmplă în jurul său. N-are nicio idee care ar trebui să fie scopul lui în calitate de preşedinte, acela de a menţine pacea, să fie acolo pentru cetăţeni, să vindece răni, nu să le deschidă şi să pună sare pe rană“.   

De Niro, cel mai aspru critic al lui Trump 

Robert De Niro este cunoscut pentru faptul că nu ratează nicio ocazie de a-şi arăta dispreţul pe care îl are pentru preşedintele Donald Trump şi nu se teme să îşi exprime părerea proastă pe care o are despre acesta. 

La premiera din cadrul Festivalului de Film de la Londra a peliculei „The Irishman“, film în care De Niro îl interpretează pe criminalul plătit Frank Sheeran, considerat vinovat de uciderea liderului sindical Jimmy Hoffa în 1975, De Niro l-a numit pe Trump golan, imoral şi dezonorant şi a spus că abia aşteaptă să îl vadă la închisoare. 

Actorul a făcut declaraţii similare la emisiunea „The Late Show“, de pe canalul de televiziune CBS: „Sper că lucrurile vor merge mai departe, nu ştiu ce se va întâmpla, dar continui să spun, deşi nu ştiu dacă este posibil în realitate, că l-aş încătuşa, l-aş lua şi l-aş îmbrăca în salopeta portocalie“.

În 2018, De Niro l-a înjurat pe preşedintele american în direct la TV, pe scena galei Tony.

Totodată, actorul a luat şi decizia de a-i interzice accesul lui Trump în restaurantele sale din lanţul Nobu.

Robert De Niro, născut pe 17 august 1943, în New York, este actor, regizor şi producător. A jucat în peste o sută de filme, făcându-se remarcat în 1973, în pelicula ”Mean Streets”, regizată de Martin Scorsese. Starul american a fost nominalizat de şapte ori la premiile Oscar şi a câştigat de două ori acest trofeu, cu rolurile interpretate în filmele ”Naşul II”, de Francis Ford Coppola, în 1975, şi ”Taurul furios/ Raging Bull”, de Martin Scorsese, în 1981. Robert De Niro a făcut parte din distribuţia a două filme recompensate cu trofeul Palme d’Or de la Cannes - ”Taxi Driver”, de Martin Scorsese, în 1976, şi ”Mission”, de Roland Joffé, în 1986 -, şi este fondatorul Festivalului de Film Tribeca.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite