Robert De Niro, noi jigniri dure la adresa lui Donald Trump: „E un golan. Nu are principii, nici morală“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert De Niro FOTO EPA-EFE
Robert De Niro FOTO EPA-EFE

Actorul Robert De Niro (76 de ani) şi-a arătat încă o dată dispreţul pe care îl are pentru preşedintele Statelor Unite ale Americii Donald Trump (73 de ani) şi i-a adresat noi jigniri acestuia.

Robert De Niro nu se teme să îşi exprime părerea proastă pe care o are despre preşedintele Donald Trump şi nu ratează nicio ocazie de a-şi arăta dispreţul faţă de acesta. 

La premiera peliculei regizate de Martin Scorsese, „The Irishman“, care a avut loc la New York, actorul l-a atacat din nou pe Trump, într-o discuţie cu reporterii revistei Variety.

„Sper că o să fie pus sub acuzare, trebuie să se meargă până la capăt“, a spus De Niro sursei citate, făcând referire la procedura de suspendare anunţată de Nancy Pelosi în urmă cu câteva zile.

„E aşa un golan. Îi murdăreşte pe toţi cei din jurul lui“, a mai spus Robert De Niro despre preşedintele Americii.  

„Tipul ăsta e dezonorant. Nu are consistenţă, nu are principii, nici morală. E imoral“, a continuat actorul. 

   

Nu este pentru prima dată când actorul îşi arată dispreţul pentru Trump. În 2018, De Niro l-a înjurat pe preşedintele american în direct la TV, pe scena galei Tony.

Totodată, actorul a luat şi decizia de a-i interzice accesul lui Trump în restaurantele sale din lanţul Nobu.

După ce a declarat că Trump este „complet nebun“, De Niro a făcut publică o filmare în timpul campaniei electorale prezidenţiale în care îşi descria dorinţa de a-l pocni în faţă pe republican, pe care îl numea „idiot, prost, un dezastru naţional şi o ruşine pentru America“. 

„E atât de prost. E un derbedeu, e un câine, e un porc (...) nu se pregăteşte, nu îi pasă, crede că e cel mai tare în societate, nu-şi plăteşte taxele. (...) Mă enervează atât de mult că ţara asta a ajuns în punctul acesta în care şarlatanul acesta a ajuns unde a ajuns. Se laudă despre cum ar vrea să lovească oameni în gură... ei bine, mi-ar plăcea să-i dau eu un pumn în gură“, şi-a continuat De Niro tirada, concluzionând că „America merge în direcţia greşită cu Trump“.

De asemenea, cu altă ocazie, De Niro a mai declarat că America sub administraţia Trump este „o comedie tragică şi proastă“ şi a îndemnat generaţia tânără să lupte „pentru schimbare şi pentru a stopa nebunia“. 

În urmă cu câteva luni, Robert De Niro a spus în emisiunea lui Stephen Colbert, „The Late Show“, că Donald Trump este un „gangster aspirant“, în contextul publicării raportului final al anchetei privind amestecul Rusiei în campania alegerilor prezidenţiale din SUA în 2016.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite