De la Spiderman, la Romeo. Tom Holland se întoarce din pauza de actorie pentru a juca teatru

0
Publicat:

Actorul britanic Tom Holland revine, după o pauză de un an, nu pe marele ecran, aşa cum ne-a obişnuit până acum, ci pe scena unui cunoscut teatru londonez, informează CNN. Şi nu revine oricum, ci într-un rol important, pentru că îl va interpreta pe Romeo în spectacolul „Romeo și Julieta” de William Shakespeare, care va fi jucat în West End London. 

 Tom Holland în rolul Spiderman, FOTO arhivă
Tom Holland în rolul Spiderman, FOTO arhivă

Vedeta hollywoodiană din „Spiderman” și-a anunțat noul proiect la care lucrează într-o postare pe Instagram, marcând astfel revenirea sa după o pauză în care a dat prioritate sănătăţii sale. Spectacolul se va juca pe scena Teatrului Duke of York timp de 12 săptămâni, în stagiunea 11 mai - 3 august.

„Tom Holland este Romeo în noua viziune palpitantă a lui Jamie Lloyd asupra nemuritoarei povești a lui Shakespeare, despre cuvinte, rime, iubiți și lupte”, se arată în sloganul de pe site-ul web al producției.

Regizorul Jamie Lloyd s-a arătat şi el mulţumit de acest proiect. „Tom Holland este unul dintre cei mai mari și mai interesanți tineri actori din lume. Este o onoare să îl primim din nou în West End”  - a precizat el.

Ceilalți membri ai distribuției nu au fost încă anunțați.

Angajamentul va fi primul pe care Tom Holland, în vârstă de 27 de ani, îl va avea de când a anunțat, în iunie anul trecut, că ia o pauză de la actorie pentru a-și proteja sănătatea mintală. Atunci, după ce a produs și a jucat în miniseria „The Crowded Room”,  el spunea că a învățat că trebuie să acorde prioritate sănătății sale mintale.

Având un subiect legat de sănătatea mintală, realizarea „The Crowded Room” a fost „o perioadă dificilă” pentru cel care l-a interpretat cu atâta succes pe supereroul Spidermen, pentru că, aşa cum chiar el mărturisea, „explora anumite emoții pe care cu siguranță nu le-am mai experimentat până atunci”.

În ciuda faptului că și-a luat o perioadă de pauză, Tom Holland a reușit totuși să ajungă pe prima pagină a ziarelor în ianuarie, când Tom Hollander, starul și aproape omonimul din „White Lotus”, a dezvăluit că o dată a primit din greșeală prima primă de box office cu șapte cifre tânărului Spiderman din „Avengers”. Amândoi actorii lucraseră cu aceeaşi agenţie, iar la contabilitate s-a produs o greşeală, din cauza faptului că numele lor sunt atât de asemănătoare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite