De ce şi-au schimbat numele Nicolas Cage, Michael J.Fox şi Bruce Lee

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolas Cage
Nicolas Cage

Pentru a se face cunoscuţi în lumea filmului de la Hollywood, numeroase staruri şi-au schimbat numele lor real. Printre acestea se numără Nicolas Cage, Bruce Lee şi Michael J.Fox .

Nicolas Cage, care este nepotul lui Francis Coppola, celebrul producător şi scenarist, a decis să-şi schimbe numele său real, Nicolas Kim Coppola, pentru a evita eventualele acuzaţii că a ajuns celebru datorită celebritătii unchiului său Coppola. El a ales numele Cage inspirat de pasiunea sa pentru benzile desenate Marvel Comics, eroul său preferat fiind Luke Cage. De asemenea, tot din această pasiune, Nicolas l-a botezat şi pe fiul  său Kal-El, nume fictiv dat de pământeni supereroului Superman.

Michael J Fox

Actorul Michael J. Fox şi-a schimbat identitatea adăugând numelui său doar iniţiala J între prenume şi nume. El a optat pentru această iniţială pentru a evita confuzia sa cu actorul omonim Michael Fox şi pentru a-i aduce un omagiu lui Michael J. Pollard.

Celebrul Bruce Lee, cu numele său real Lee Jun Fan, a fost botezat cu prenumele american Bruce de o infiermieră când a fost născut.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite