De ce Nicole Kidman nu-i menţionează niciodată în discursuri pe cei doi copii adoptaţi cu Tom Cruise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicole Kidman FOTO Guliver/Getty Images
Nicole Kidman FOTO Guliver/Getty Images

Nicole Kidman (50 de ani) a câştigat, în cadrul galei Globurile de Aur 2018, premiul pentru cea mai bună actriţă într-o miniserie („Big Little Lies“). Discursul de mulţumire ţinut de actriţă a atras atenţia tuturor din cauza faptului că „a omis“ să-i menţioneze şi pe copiii pe care-i are cu fostul soţ, actorul Tom Cruise.

În discursul de mulţumire de la gala Globurile de Aur 2018, Nicole Kidman le-a menţionat doar pe fiicele sale din căsătoria cu Keith Urban, Sunday Rose şi Faith Margaret, în vârstă de 9, respectiv 7 ani, scrie The Washington Post.  

„Primul premiu al galei. Asta înseamnă că fiicele mele nu s-au culcat încă. Sunny, Faith, vă iubesc! O să aduc acest trofeu acasă, pentru voi“, a declarat Nicole Kidman.  

Fanii vedetei au remarcat că artista nu i-a menţionat şi pe ceilalţi doi copii ai ei, Isabella Jane şi Connor Cruise, în vârstă de 25, respectiv 22 de ani, pe care i-a adoptat în timpul mariajului ei anterior, cu actorul Tom Cruise. 

Cuplul a divorţat în 2001, după 11 ani de căsnicie, iar actriţa este în prezent căsătorită cu muzicianul Keith Urban, în vârstă de 50 de ani. 

Nu e prima oară când actriţa îi „omite“ din discursul de acceptare a unui premiu pe copiii săi cu Tom Cruise. În septembrie 2017, Nicole Kidman a dedicat premiul Emmy câştigat tot copiilor săi mai mici.

Explicaţia vine din presa străină care scrie că motivul omiterii celor doi copii adoptaţi ar avea legătură cu religia fostului soţ, Scientologia. Astfel, după divorţ, copiii au ales să locuiască cu Tom Cruise. Potrivit adepţilor scientologiei, cei care părăsesc această religie nu mai sunt bine priviţi de această comunitate religioasă, rupând, de obicei, legăturile cu persoanele renegate. Nicole Kidman a fost şi ea adepta scientologiei, în timpul căsniciei cu Tom Cruise. 

image

Nicole Kidman şi Tom Cruise, alături de cei doi copii adoptaţi, în perioada căsniciei lor FOTO Daily Mail

De asemenea, actriţa americană Leah Remini (47 de ani), care a fost adepta acestei religii, a povestit că la un moment dat, când s-a întâlnit cu Isabella, fiica adoptată de fostul cuplu, a întrebat-o dacă a mai vorbit cu Nicole în ultimul timp, iar ea a răspuns „Nici dacă aş avea de ales“ şi a adăugat că mama ei este „SP“. În terminologia scientologică, înseamnă „persoană supresivă“, adică cineva care „caută să-i supere pe ceilalţi, să-i discrediteze şi să oprească progresul grupului”.

Mai mult, într-un documentar produs de HBO numit „Going Clear: Scientology and the Prison of Belief“, în care actriţa vorbeşte despre ce înseamnă apartenenţa la această religie, este speculat şi faptul că liderul religios, David Miscavige, „a ajutat“ la ruperea legăturilor dintre Nicole Kidman şi copiii adoptaţi, după divorţul de Tom Cruise. 

De-a lungul timpului, nici Nicole Kidman şi nici Tom Cruise nu au făcut declaraţii cu privire la speculaţiile apărute în presa internaţională despre înstrăinarea actriţei faţă de cei doi copii adoptaţi în perioada căsniciei lor.  

nicole kidman foto getty images

Nicole Kidman, în anul 2004, alături de cei doi copii adoptaţi FOTO Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite