De ce fumează Lady Gaga canabis? „Mă simt ca la 17 ani şi uit de faimă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Controversata Lady Gaga a recunoscut, în emisiunea „Alan Carr: Chatty Man“ de pe postul britanic Chanel 4, că în trecut a fost dependentă de canabis, iar motivul invocat de artistă a fost acela că drogurile o făceau să se simtă ca în adolescenţă şi o ajutau să uite de celebritatea care uneori poate deveni copleşitoare.

Nu este pentru prima oară când artista, în vârstă de 27 de ani, vorbeşte deschis despre dependenţa de droguri. Într-un alt interviu, cântăreaţa americană a mărturisit că fuma „15 ţigări cu marijuana pe zi“ pentru a putea suporta durerile de şold. 

De această dată „mama monstruleţilor“ a insistat că a devenit dependentă de canabis pentru a uita de faimă, dar şi pentru a se simţi din nou tânără. 

„Lucru de care m-am îndrăgostit cu adevărat când am început să fumez canabis a fost că uitam complet că sunt faimoasă, doar trăgeam un fum şi eram din nou la 17 ani, în cizmele mele albe şi căutând un loc de muncă în Lower East Side. Chiar există o parte creativă şi eliberatoare în această privinţă“, a explicat Gaga în interviu, după cum notează contacmusic.com.

Cu toate acestea, vedeta a promis recent că va reduce consumul de droguri şi îşi va domoli comportamentul sălbatic pentru că nu vrea să moară de tânără, precum cântăreaţa Amy Winehouse. 

Aceste afirmaţii vin în contextul în care Amy Winehouse, Kurt Cobain, Jimi Hendrix şi Jim Morrison au decedat la vârsta de 27 de ani, din cauza consmului de droguri şi alcool. 

În plus, Gaga este convinsă că îşi va sărbători cea de-a 28-a aniversare, dar şi pe cele ce vor urma: „Eu vreau să trăiesc şi le doresc şi fanilor mei acelaşi lucru. Nu vrea ca ei să se tortureze în felul în care am făcut-o eu. Vreau să arăt oamenilor că voi trece de 27 de ani şi voi rezista mult mai mult, la fel şi voi“, a concluzionat Lady Gaga.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite